Nemam. I izvinjavam se - nisam hteo da zvučim kao da sumnjam u vaše znanje, jer moje u svakom slučaju nije dovoljno ni da razumem u čemu je tačno problem.Sava wrote:Imaš li onda objašnjenje kako to meni onaj jednostavan stabilizator koji sam ovde opisao radi besprekorno i bez trunke neželjenih prizvuka, a najmanje tri pedale su uvek priključene istovremeno?
Iz istog razloga, nisam ljut na vas, nego na takve nepredvidive stvari koje se tiču napajanja. Još malo objašnjenja:
Imam još jedan stabilisani ispravljač - i to originalni COXX 0905S (kojim, kako znate, vrve nemačke prodavnice instrumenata i opreme i koji se preporučuje baš za efekte), pa opet i sa njim primećujem istu vrstu zujanja kakvu sam već opisao.

Dotle, sa naobičnijim ->Behringerovim PSU-SB<-, sve radi potpuno bešumno i tačno kako treba. Da s njim sve ne radi kako treba, zabrinuo bih se da u pitanju nije neki kvar na bilo kojoj pedali, ali!
Pošto s njim sve radi kako treba, prilično sam siguran da bi sve radilo i sa Bossovim PSA - ali mi se ne daju 2 500 dinara da to proverim.

Zaključak: Koliko ja razumem ovu problematiku (ali ne kažem da je razumem kako bi trebalo!), jedina razlika između moja dva stabilisana ispravljača i ovog malog Behringerovog (a to važi i za Bossov ispravljač) je u tome što Behringerov i Bossov nisu stabilisani, a COXX i Somogyi jesu.
Ergo, problem je do stabilizacije, što mi je prodavac iz Silkena i spomenuo na primeru svog prijatelja i njegovog waha.
Ili grešim?