Pa tako nekako. Mada ja slično mogu da kažem za većinu Boss pedala koje sam probao. Daleko od toga da su za izbegavanje, sve je to kvalitetno. Ali je nekako... uvek na pola puta. Ne znam koliko sam svakojakih pedala isprobao u potrazi za idealnim drajv pedalama, i predomišljao sam se bezbroj puta, i malo malo pa naiđe neko ko mi ponovo kaže "ma de-es kec je mama", i ja ponovo uzmem da probam i svaki put se skiselim. OK, šljaka... Ali ne šljaka meni, i kad bolje razmislim, stvarno nisam siguran kome to šljaka načisto. Naravno, verovatno je problem u tome što sam ja uvek više mario overdrajv od distorzije, i kad god mi je trebalo nešto zverskije od otpanjenog overdrajva, nalazio sam da mi zapravo treba fuzz, i to ponekad, da samo malo "zapapriči". Sve distorzije redom su meni najmasnije na najpogrešnijem mestu, i uvek su mi delovale kao da mi smuljaju zvuk, i DS-1 po meni tu nije izuzetak. Da sam "power chords all the way" dečkonja, moguće je da bih drugačije gledao na ovaj problem, ali ja sam chicken' pickin' redneck, pa ne prolazi