YAMAHA DG-stomp
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
YAMAHA DG-stomp
Imam procesor YAMAHA DG-Stomp, dosta dobar procesor... Jedini problem je sto ne uspevam da isprogramiram ona 3 Foot switches, tj. da stavim odredjen patch kako se to vec zove na njih. Npr. na prvom da mi bude clean, na drugom distorzija, a na trecem chorus/delay. Da li neko moze da mi pomogne oko ovoga hitno? pokusavao sam uz uputstvo ali ne ide.... Hvala unapred
Re: YAMAHA DG-stomp
http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/Kno ... ID=5066500
ako ovde ne mozes da se snadjes... hmm, posalji procesor kod mene...
ja cu da je namestim.. i sluzim se neko vreme... da budem siguran da sve radi..... iiiii .. onda cu da ti je vratim...
'El vazi?

ako ovde ne mozes da se snadjes... hmm, posalji procesor kod mene...

'El vazi?

-
Nisam se snasao ni sa ovime... Sve ide dobro do trenutka kad pritisnem taster STORE. Ne blinka samo taj taster, nego blinkaju i brojevi na ekranu i dioda iznad foot switcha koji je izabran. Mada to nije glavni problem, u tom delu podesavanja treba da izaberem lokaciju tj. 1 od 3 foot switcha na kome ce biti izabrani patch, pritiskam up i down tastere i on menja i patcheve i foot switcheve sinronizovano(npr. patchevi su od 011 do 933, e sad, kad se menja ovaj poslednji broj na bilo koji od 1, 2 ili 3, taj isti foot switch svetli) tako da, sta god da izaberem on vrati na isto... Pratio sam uputstvo i radio kako pise i nisam uspeo..... Da li mozda neko zna da mi objasni detaljno ili nesto pre ovoga treba da se uradi?? 

Storing a Patch:
1) Press and hold down the [STORE] button momentarily. The [STORE] button LED will begin to blink.
2) Press the [UP] or [DOWN] button to select a location to store the new Patch, 011 - 933.
3) Press and hold down the [STORE] button momentarily. All button LEDs will blink once simultaneously.
kad izaberes gde ces da sacuvas i dok ti blinka sve, pritisni store opet... onda ce ga sacuvati...
ako i ovo ne uspe, dacu ti moju adresu...
1) Press and hold down the [STORE] button momentarily. The [STORE] button LED will begin to blink.
2) Press the [UP] or [DOWN] button to select a location to store the new Patch, 011 - 933.
3) Press and hold down the [STORE] button momentarily. All button LEDs will blink once simultaneously.
kad izaberes gde ces da sacuvas i dok ti blinka sve, pritisni store opet... onda ce ga sacuvati...
ako i ovo ne uspe, dacu ti moju adresu...

-
To sam i uradio. NIje uspelo.