YAMAHA DG-stomp

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
ExtremeCrazy

YAMAHA DG-stomp

Post by ExtremeCrazy » 05 Oct 2010, 21:29

Imam procesor YAMAHA DG-Stomp, dosta dobar procesor... Jedini problem je sto ne uspevam da isprogramiram ona 3 Foot switches, tj. da stavim odredjen patch kako se to vec zove na njih. Npr. na prvom da mi bude clean, na drugom distorzija, a na trecem chorus/delay. Da li neko moze da mi pomogne oko ovoga hitno? pokusavao sam uz uputstvo ali ne ide.... Hvala unapred

dejankuki
Ćale - moderator

Re: YAMAHA DG-stomp

Post by dejankuki » 05 Oct 2010, 21:38

http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/Kno ... ID=5066500

ako ovde ne mozes da se snadjes... hmm, posalji procesor kod mene... :XD: ja cu da je namestim.. i sluzim se neko vreme... da budem siguran da sve radi..... iiiii .. onda cu da ti je vratim...

'El vazi?

:hide:

ExtremeCrazy

Post by ExtremeCrazy » 06 Oct 2010, 20:50

Nisam se snasao ni sa ovime... Sve ide dobro do trenutka kad pritisnem taster STORE. Ne blinka samo taj taster, nego blinkaju i brojevi na ekranu i dioda iznad foot switcha koji je izabran. Mada to nije glavni problem, u tom delu podesavanja treba da izaberem lokaciju tj. 1 od 3 foot switcha na kome ce biti izabrani patch, pritiskam up i down tastere i on menja i patcheve i foot switcheve sinronizovano(npr. patchevi su od 011 do 933, e sad, kad se menja ovaj poslednji broj na bilo koji od 1, 2 ili 3, taj isti foot switch svetli) tako da, sta god da izaberem on vrati na isto... Pratio sam uputstvo i radio kako pise i nisam uspeo..... Da li mozda neko zna da mi objasni detaljno ili nesto pre ovoga treba da se uradi?? :?:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 06 Oct 2010, 21:26

Storing a Patch:

1) Press and hold down the [STORE] button momentarily. The [STORE] button LED will begin to blink.

2) Press the [UP] or [DOWN] button to select a location to store the new Patch, 011 - 933.

3) Press and hold down the [STORE] button momentarily. All button LEDs will blink once simultaneously.

kad izaberes gde ces da sacuvas i dok ti blinka sve, pritisni store opet... onda ce ga sacuvati...

ako i ovo ne uspe, dacu ti moju adresu... :cao:

ExtremeCrazy

Post by ExtremeCrazy » 06 Oct 2010, 21:39

To sam i uradio. NIje uspelo.

Post Reply