DIY 4x10 Cabinet
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: DIY 4x10 Cabinet
Ala si ga opravio svaka ti cast 

vlobrk wrote:Ala si ga opravio svaka ti cast

Nego, jesu rekli ovi iz Player-a kada očekuju isporuku ili si u startu digao ruke od toga tj njih.
-Dobar dan.guv'nor wrote:vlobrk wrote:Ala si ga opravio svaka ti castBaš opasno izgleda.
![]()
Nego, jesu rekli ovi iz Player-a kada očekuju isporuku ili si u startu digao ruke od toga tj njih.
-Dobar dan.
-Imate li G10Vintage?
-Evo da proverim.
-Na sajtu pise da imate.
-Na sajtu svasta pise.
-8 ili 16 oma?
-16 Oma.
-E nemamo....ima samo jedan od 8 oma.
-Nista treba mi dva komada od 16 oma. A kad ocekujete da cete dobiti?
-Nista ne znamo. Te 10ke se inace slabo traze. A je li moze nesto drugo?
-Pa u 4x10 kabinet idu samo desetke..tako da nista drugo ne trebam. A imate li G10 Greenback na 16 oma?
-Samo da vidim. Ima, jedan ali u nasoj veleprodaji na autoputu.
-Jedan mi nista ne znaci...pojacalo je 60w ubilo bi ga ko zeca! Znaci ne znate kada cete dobiti?
-Nazalost ne!
Eto to bi bio stenogram mog razgovora sa prodavcem. Poslije takvog odgovora sta mogu da ocekujem...da se nadam njima? Ne lipsi magarce do zelene trave...a ni Beograd mi nije bas blizu da mogu svake subote popodne da skoknem do Playera da vidim da nije cika postar donio zvucnike. Vidjecu online sta ima da se nadje...Na banzaiju ih ima ali im treba mjesec dana da poruce i posalju...Plus postarina plus PDV i carina ma ispadne preko 100 eura komad...
Ali dobro sto se mora nije skupo...
Ne verujem kakvi seljani, pa ja znam 3 osobe (ok, dve i sebe
) koje su u poslednjih godinu dana uzeli te G10 Vintage, a opšte je poznato da ja ništa ne znam.
Nije mi jasno šta oni očekuju, koliko zvučnika treba da im se proda dnevno da bi im se isplatilo...
Ali dobro, samo Ssmc zna pta je preživeo dok nije skupio četiri Heritage G12H30 od Player-a... To je tek bila muka.
Nego sada, kada je već domaća kupovina propala, ajd' nas sve, pa i sebe, iznenadi sa nekim Weber British Series desetkama.
Npr - https://taweber.powweb.com/weber/c10v.mp3

Ali dobro, samo Ssmc zna pta je preživeo dok nije skupio četiri Heritage G12H30 od Player-a... To je tek bila muka.

Nego sada, kada je već domaća kupovina propala, ajd' nas sve, pa i sebe, iznenadi sa nekim Weber British Series desetkama.