Au ljudi !
Pošto sam video koliki je posao probati sve, odlučio sam da danas probam samo OD i DS (njih dosta manje, pošto mi manje trebaju)...
Probao sam 27 pedala !!! O__O
Boss, Dunlop (MXR i WayHuge), Fulltone, Marshall, VOX, Digitech, T-Rex, Blackstar... Samo OD i par DS-ova !!!
Prvo sam bio u Sky Music gde sam probao VOX i Marshall... Sa mojom gitarom Ibanez JS1000 i na njihovom pojačalu - Marshall JVM, on mi je to dao...
Satchurator je zvučao užasno, Time Machine delay je zvučao dobro, kao i Ice9 koji ima lep OD (ništa spec, ali ok)...
Marshall Guv'nor mi se nije svideo, ne leži mi...
Posle sam bio u Artistu gde sam probao T-Rex Tonebug i Mudhoney, T.C.Electronics Nova Drive i T.C.Electronics Delay na mom pojačalu Peavey classic 30...
T-Rex Mudhoney me je oduševio !!! Pedala zvuči jako dobro, svirao sam je pola sata na kraju me je Sale oterao...

I ostale zvuče dobro, ali sam se zaljubio u Mudhoney !!!
Nakon toga sam otišao u Mitros i probao dosta Boss pedala koje mi se nisu svidele, dosta Digitech pedala koje su mi se još manje svidele, Fulltone OCD mi je bio ok (ali ni blizu T-Rexa), i par Dunlop-ovih pedala GT-OD i FatSandwitch od kojih mi je FatSandwitch bio onako, ovaj OD bzvz... Insistirali su i da probam neke Blackstar pedale sa lampom, i sve su zvučale jako loše...
Međutim, sve pedale su mi zvučale dosta lošije od već pomenutog T-Rexa, a probane su na Marshall Stack-u (zaboravio sam koji)

!
Nakon toga otišao do Marića da bacim pogled, imali su Dunlopove pedale i ovaj kao ajde probaj ipak...
Probao sam MXR Distorsion III i GT-OD i sad odjednom jako lepo rade, probao sam i MXR Custom Audio Electronics Boost/Overdrive koji ima jako lep boost za clean, ali mi se OD uopšte ne svidja, MXR Wylde OD mi se nije dopao... Od WayHuge proizvoda probao sam PorkLoin, Angry Troll i FatSandwitch (SwollenPickle nisu imali) od kojih mi se FatSandwitch jako dopao !!! Probao sam ih prvo na nekom Laney-u pa posle na Roland Cube-u...
I sad se pitam da li je uopšte validno sve ovo što sam probao u Mitrosu (Sky-u) ili treba sutra da im se pojavim sa pojačalom, a oni momci da se ubiju ?
U svakoj radnji sam rekao da imam Peavey Classic 30 i da mi daju pojačalo koje zvuči približno isto/slično...
Pored toga, primetio sam da mi Behringer i ElectroHarmonix proizvode niko nije ni nudio (a ja u onoj gužvi zaboravio i kako se zovem

) ?
Tako da mi je ostalo još sutra da probam neke Muff-ove, nekog Behringer-a i Ibanez TS9 i TS9DX, i naravno ako mi i dalje T-Rex bude favorit da se vratim i njega probam ponovo...

Zanima me da li neko pravi clone T-Rex MudHoney ?
I zanima me naravno vaš komentar na celo iskustvo, i izvinjavam se na ovako dugačkom post-u !!!