Kao sto sam i napisao u naslovu , treba mi mikseta da na nju mogu da prikacim aktivne zvucne kutije ( vise komada ) , treba mi da ima opciju Fantom zbog nekih konferenciskih mikrofona koje imam Inace koristicu ga za seminare i predavanje , ne koristi se za pevanje. Drugo nista toliko bitno sem da bude solidnog kvaliteta i mogucnosti koje pruza .
Ono sto sam naso i izmedju cega se dvoumim su dva modela YAMAHA , MG124CX i MG82CX ( evo i doticnih linkova ) :
http://clip2net.com/s/DT35
http://clip2net.com/s/DT3F
dajte mi neki savet i komentar ako moze .
Usput sta u praksi znaci ovakv procesor koji se nalazi u MG124CX , MG124CX poseduje ugrađen digitalni multi-effect procesor, i dali to nesto bolje u praksi
Savet u vezi kupovine miksete
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Savet u vezi kupovine miksete
Da ne otvaram novu temu...
I mene interesuju Yamanine miksete s tim sto mi treba za LIVE rock/metal nastupe na svirkama sa dovoljno snage do 200 ljudi ali i za manje klubove.
Imam neke EV kutije 2x200 w, nameravam i bas binove da kupim ali o tome kasnije, za sada bi moga o i da iznajmnjujem zvucnike.
Dakle treba mi mikseta do 500E sa 12 kanala.
2 vokala
Gitara
Bas
Bubnjevi
Na prvi pogled su mi se svidele
Yamaha EMX 212S 2x200, 312sc 2x300 i 512sc 2x500w
poslednje 2 su mi se svidele posebno jer imaju ugradjen kompresor u prva 4 kanala.
Ima ih nove u Mitrosu 512-ka je nesto vise od 50 000.
Interesuje me da li se isplati ovo cudo, kako shjaka i td...kao i koja bi od njih dobro odradila posao za gore navedene uslove.
Hvala
PS: Posebno se zahvaljujem ljudima iz staff-a koji su mi omogucili pristup nalogu iako sam zaboravio pass(long story
).
I mene interesuju Yamanine miksete s tim sto mi treba za LIVE rock/metal nastupe na svirkama sa dovoljno snage do 200 ljudi ali i za manje klubove.
Imam neke EV kutije 2x200 w, nameravam i bas binove da kupim ali o tome kasnije, za sada bi moga o i da iznajmnjujem zvucnike.
Dakle treba mi mikseta do 500E sa 12 kanala.
2 vokala
Gitara
Bas
Bubnjevi
Na prvi pogled su mi se svidele
Yamaha EMX 212S 2x200, 312sc 2x300 i 512sc 2x500w
poslednje 2 su mi se svidele posebno jer imaju ugradjen kompresor u prva 4 kanala.
Ima ih nove u Mitrosu 512-ka je nesto vise od 50 000.
Interesuje me da li se isplati ovo cudo, kako shjaka i td...kao i koja bi od njih dobro odradila posao za gore navedene uslove.
Hvala

PS: Posebno se zahvaljujem ljudima iz staff-a koji su mi omogucili pristup nalogu iako sam zaboravio pass(long story