Ostao jedan u Artistu, njega sam i zemio. Ono, nemam ja neka iskustva sa DI box-ovima, ali ovo je lepo odradilo posao. Nadam se da će tako da se nastavi.

Nisam kačio pedale na njega, svirao sam samo direkt u miksetu koja ladno nema opciju fantomskog napajanja, pa sam morao da guram bateriju u DI. Tu mu je za sada jedina mana - ja ovim mojim prstima nisam uspeo da izvučem priključak za bateriju iz kućišta

, a posle nema šanse da se vrati poklopac kada se stavi baterija - toliko je knap da kablić mora da ostane napoljE. Mislim, verovatno sam mogao i njega da naguram, ali je posle ne bih nikada izukao. Ima opciju za simulaciju 4x12 kabineta i kačenje gitarske glave (zarad snimanja u kojmputer), ali ne bih se ja sa tim zafrkavao, pogotovo ne sa ovim mojim stogodišnjim pojačalom. Tu 4x12 sim sam sada isprobao, kod kuće, sa pedalama ispred pa direkt u koNp. Bez nje hoće da proprdi stub ako se napanji izlaz drajva sa pedale, a sa tom 4x12 sim se malo utiša, umusavi i manje/više radi sa pedalama veoma slično Jazz Chorus-u. Onako, tranzistorski, sa gustim srednjim i "neprijanto" čvrstim basom, extra opcija za džemanje uz mp3 koNpozicije. Bez te simulacije radi malo glasnije i dosta
sparkly.
Sve u svemu, nisam se nešto izuseravao od sreće, ali je odlično odradilo posao i, kao što već reko', nadam se da će raditi još dugo i da ću mu naći još koju namenu. Tek sam sada video koliko mi je tako nešto falilo one 2 god dok sam svirao akustaru direkt u mikser.
Fala Vi momcovi na savetima, jbga nije bilo nigde onoga o čemu smo pričali, bio samo u Artistu onaj Behringer Acoustic Sim, ali sam to nešto iskulirao čim sam i okačio temu, kapiram da je ovo mnogo upotrebljivije. Izvinite ako su rečenice nebulozne, ne vidim gde udaram koliko mi se spava.
P.S. Odo' da se pohvalim!