Pojacalo do 19 000 dinara
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pojacalo do 19 000 dinara
Sviram najvise rock,pa me zanima koje je najbolje pojacalo za te pare. Vox VT20+ bi bio savrsen ali ga u Mitrosu nikad nemaju kad im trazim,a Sky Music mi je daleko...
Re: Pojacalo do 19 000 dinara
kad si se stiso za osnovnu kulturu nemoj za kintu.
malo je to za nesto ok.
malo je to za nesto ok.
Za sta ti treba pojacalo, za probe, svirke, ili za po kuci? Ako je ovo prvo bez 50-60W nista, a to ne moze bez bar 25k... Ako je za u sobi vezbanje, onda opet nesto manje, mozda micro cube...
Da li ce ljudi ikad prestati da govore ovakve gluposti...?Tenji wrote:Za sta ti treba pojacalo, za probe, svirke, ili za po kuci? Ako je ovo prvo bez 50-60W nista
+ moze za mnogo ispod 250e da se kupi pojacalo te snage. Cena pojacala nema nikakve veze sa snagom.
Pa ako imas nekog da ti pokloni, mozes da dobijes i za dzaba. Izvini molim te, ali ja ne pricam gluposti. Pricam o tranzistorskim pojacalima koji bez jedne dvanaestice i 50W nisu nesto mnogo upotrebljivi kad stanes pored glasnijeg bubnjara.
Na primer:
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-F ... id=1747379
Hoces da kazes da je potrebno otpanjenih 50w kroz 12icu da bi se cuo pored bubnjara?
Izmedju ostalog, da li si znao da je pojacalo od 50w samo duplo glasnije od pojacala od 5w?
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-F ... id=1747379
Hoces da kazes da je potrebno otpanjenih 50w kroz 12icu da bi se cuo pored bubnjara?

Izmedju ostalog, da li si znao da je pojacalo od 50w samo duplo glasnije od pojacala od 5w?
Na ovome sam svirao i ič mise nije svideo...
Dobro, ako se uzmu u obzir polovna pojacala, onda ok. Mada, meni je delovalo da je covek zainteresovan za novo pojacalo, pa sam zato napisao to sto jesam.
U slucaju novih pojacala, ne znam kako se cene krecu ali opet, ne zavisi od snage + u tom cenovnom rangu se nikako ne isplati uzimati novo pojacalo.
Ma dzaba mi tupimo kad je covek postavio temu i vise se nije pojavio...
A za isplativost, verovatno si upravu, s tim sto neki ljudi jednostavno vole da kupuju novo.