BIG MUFF PEDALE
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
BIG MUFF PEDALE
Da li neko moze da mi kaze nesto o ovim pedalama,kakve su u odnosu na ostale(boss,digitech,behringer) i gde one mogu da se kupe,ja sam cuo da se prodaju samo u BG-u da ih nema u Novom Sadu? Hvala unapred 

Re: BIG MUFF PEDALE
Ima jedan dechko iz Novog Sada, Funkomat ga zovu, taj ti ima big muff pedalu i nepresushan izvor istih.
Da,da...I u licnoj karti mora da ti stoji mesto rodjenja Beograd,inace nista od kupovine !NikolaNS wrote:...ja sam cuo da se prodaju samo u BG-u da ih nema u Novom Sadu? Hvala unapred
-
To su Electro Harmonix pedale...
Dobili smo ih juche - http://mitrosmusic.com/proizvodi/k:8-Pr ... -Harmonix- ...
Dobili smo ih juche - http://mitrosmusic.com/proizvodi/k:8-Pr ... -Harmonix- ...
e, a extra vam je fora sto ste ih dobili juce... pocetkom oktobra 2010. godine sam online hteo da pazarim jednu EHX pedaliJu... dobio sam odgovor da je trenutno nema na lageru, ali da ce je biti u roku od 30-dana... dobio sam ponudu da mi posalju profakturu mail-om, da ja uplatim i da sacekam tih nekih mesec dana... naravno da sam odustao, znajuci sta kod nas znaci kada trgovac kaze: bice za mesec dana...
a jos lepse je to sto zadnjih 6-7 meseci cena za EHX Big Muff iznosila 6.500 dinara (vrlo dobro se secam cene jer je ortak hteo da pazari), a sada, kada ih ima na lageru, stoji cena od 8.660 dinara... jos je neko ovde na forumu napljuvao lika, na temi polovne opreme, zasto svoj polovni muff prodaje za 60-70 eura kada je u M. jeftiniji...
toliko od ozbiljnog poslovanja...
ontopic za lika koji je postavio pitanje kakve su EHX pedale... od onoga sto sam probao (a pod tim podrazumevam intezivno koriscenje od min 30-ak dana, kako u sobi, tako i na probama sa bendom, a ne probu u radnji na 10 minuta) primetio sam da mi je vecina "jela" signal "gutanjem" viskoih frekvencija, iako su vecina bile true bypass; konkretno Big Muff, Little Big Muff, Clone, Stone, Echo 1, Mistress (s kraja 80-ih)... za ostale modele ne znam, probao sam ih par, ali na kratko tj. nisu bile moje vec ono, od slucaja do slucaja, sto u radnji sto kod nekih ortaka...
sve zavisi sta te interesuje, ali mislim da ces kod odredjenog efekta, tipa drive, bolje proci sa Boss-om BD-2, nego sa bilo kojom EHX pedalom...modulacije su vec nesto drugo... tu, po meni, EHX shije Boss-a (mislim na nove Boss pedale)...
a jos lepse je to sto zadnjih 6-7 meseci cena za EHX Big Muff iznosila 6.500 dinara (vrlo dobro se secam cene jer je ortak hteo da pazari), a sada, kada ih ima na lageru, stoji cena od 8.660 dinara... jos je neko ovde na forumu napljuvao lika, na temi polovne opreme, zasto svoj polovni muff prodaje za 60-70 eura kada je u M. jeftiniji...
toliko od ozbiljnog poslovanja...
ontopic za lika koji je postavio pitanje kakve su EHX pedale... od onoga sto sam probao (a pod tim podrazumevam intezivno koriscenje od min 30-ak dana, kako u sobi, tako i na probama sa bendom, a ne probu u radnji na 10 minuta) primetio sam da mi je vecina "jela" signal "gutanjem" viskoih frekvencija, iako su vecina bile true bypass; konkretno Big Muff, Little Big Muff, Clone, Stone, Echo 1, Mistress (s kraja 80-ih)... za ostale modele ne znam, probao sam ih par, ali na kratko tj. nisu bile moje vec ono, od slucaja do slucaja, sto u radnji sto kod nekih ortaka...
sve zavisi sta te interesuje, ali mislim da ces kod odredjenog efekta, tipa drive, bolje proci sa Boss-om BD-2, nego sa bilo kojom EHX pedalom...modulacije su vec nesto drugo... tu, po meni, EHX shije Boss-a (mislim na nove Boss pedale)...
- Dersu Uzala
Big Muff inace znaci 'dlakava cupi'. Ozbiljno. 

ja imam behringer vd1 i ovako zvuci...
ja sam zadovoljan s obzirom da sam je platio dosta jeftino (1500din), ali jedino sto mi se ne svidja je to sto jede signal (visoke) preterano iako je true bypas navodno...
ja sam zadovoljan s obzirom da sam je platio dosta jeftino (1500din), ali jedino sto mi se ne svidja je to sto jede signal (visoke) preterano iako je true bypas navodno...
-
Generalno su ok pedalice, ako gledash cena/kvalitet...
Ostalo je stvar ukusa...
Probao sam samo par, a ima ih dosta...
Neki vishe vole BOSS, neki DIGITECH, tako da, moj je savet - probaj, pa sam donesi odluku...
Ostalo je stvar ukusa...
Probao sam samo par, a ima ih dosta...
Neki vishe vole BOSS, neki DIGITECH, tako da, moj je savet - probaj, pa sam donesi odluku...

ha, covjece pa vecina ovdje se interesovala za muff diving mnogo prije nego sto je i cula za tamo neki efekat. I snowballing.Dersu Uzala wrote:Big Muff inace znaci 'dlakava cupi'. Ozbiljno.

Hvala na odgovorima probacu sve naravno pa cu videti ali mislim da bi meni odgovarala neka boss pedala.....