MAJTIMIKA HELP!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
MAJTIMIKA HELP!
Druze,hteo bih aktivni IMG-ov MID buster-http://forum.emgpickups.com/viewtopic.p ... t=0#p5964- koji imam u gitari da skinem i od njega napravim pedalu,tj. efekat u vidu pedale sa prekidacem i sl. Kako bih to najjednostavnije mogao napraviti? ovo za kutijicu,ulaze za bananei adapter kuzim i sam,hvala!
-
Re: MAJTIMIKA HELP!
ne,mislio sam od bustera koji je bio na gitari,napravim isto to,ali u vidu pedale,samo ne znam kako da ispovezujem...
prosto, ulaz , izlaz , prekidac dovidjenja, neznam kako bih ti pomogao drugacije, saveti tipa ova zica na srednji a ona na kontakt do njega, nemam pojma, vidi sta je ulaz, sta je izlaz i uzmi dpdt prkidac i ispovezuj ga, u stvari ta elektronika na sebi vec ima dpdt, pa samo sa tog prekidac prevezi zice na nozni prekidac i voila
-
ok,hvala drug!majtimika wrote:prosto, ulaz , izlaz , prekidac dovidjenja, neznam kako bih ti pomogao drugacije, saveti tipa ova zica na srednji a ona na kontakt do njega, nemam pojma, vidi sta je ulaz, sta je izlaz i uzmi dpdt prkidac i ispovezuj ga, u stvari ta elektronika na sebi vec ima dpdt, pa samo sa tog prekidac prevezi zice na nozni prekidac i voila
-
posto taj POT daje samo malo srednjih,da li bih uz to mogao da vezem jos nesto,kako bih dobio jos malo volumena?majtimika wrote:prosto, ulaz , izlaz , prekidac dovidjenja, neznam kako bih ti pomogao drugacije, saveti tipa ova zica na srednji a ona na kontakt do njega, nemam pojma, vidi sta je ulaz, sta je izlaz i uzmi dpdt prkidac i ispovezuj ga, u stvari ta elektronika na sebi vec ima dpdt, pa samo sa tog prekidac prevezi zice na nozni prekidac i voila
-
drugar,da li bi mogao da mi posaljes kontakt od kakvih radnji gde mogu poruciti sestopolni prekidac,probao sam obican,ali onsa nemam BYPASS,a ovde kod mene u Sapcu to niko nema...Pozdrav!!!!majtimika wrote:prosto, ulaz , izlaz , prekidac dovidjenja, neznam kako bih ti pomogao drugacije, saveti tipa ova zica na srednji a ona na kontakt do njega, nemam pojma, vidi sta je ulaz, sta je izlaz i uzmi dpdt prkidac i ispovezuj ga, u stvari ta elektronika na sebi vec ima dpdt, pa samo sa tog prekidac prevezi zice na nozni prekidac i voila
MAtori stvarno je vreme da predjesh na privatne poruke.
Cortex wrote:MAtori stvarno je vreme da predjesh na privatne poruke.

Ili koristiti search opciju.Nezamenljiva je