novi mix
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- DrGreenthumb
- MF veteran
Re: novi mix
Behringer Eurodesk? Looks mighty nice! Cestitam 

- Tiki the Boyler
- Urednik
Ako imaš mogućnost da ga tušneš dalje učini to odmah!!!
Koliko ja vidim u pitanju je SL serija - najgori Behringer mikser ikada! Dok sve držiš na nuli, nešto i izađe iz njega... ali ako pokušaš nešto da mrdneš - kukala ti majka! Uglavnom ga uzimaju zbog velikog broja kanala, a pritom koriste svega 3 ili 4, pa kad im nakon pola godine riknu regleri na prva četiri - prebace se na sledeće i tako opet za nekoliko mjeseci...
Rentabilno prije svega!
Koliko ja vidim u pitanju je SL serija - najgori Behringer mikser ikada! Dok sve držiš na nuli, nešto i izađe iz njega... ali ako pokušaš nešto da mrdneš - kukala ti majka! Uglavnom ga uzimaju zbog velikog broja kanala, a pritom koriste svega 3 ili 4, pa kad im nakon pola godine riknu regleri na prva četiri - prebace se na sledeće i tako opet za nekoliko mjeseci...

Rentabilno prije svega!

Zato sam i postovao da bih od poznavalaca čuo šta mi je činiti sa ovom spravom. Nov je i tek se upoznajem sa mogućnostima ovog mixera. Ima set od 99 efekata, ali prvi utisak je da nije nešto naročito. Koliko može da se dobije za ovu spravu kod nas?
- Tiki the Boyler
- Urednik
Nov ti je oko 400EUR, pa ti vidi...
Ja sam bez obzira na nekvalitet sentimentalbno vezan za ovaj Behringer dizajn ... zadnjih 5 godina Behringer je svakodnevnica ...