Plasticna kutija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Plasticna kutija
Iako znam da ovo nije tema za ovaj forum nemam gde drugde da pitam. Drugarica mi je trazila da joj napravim tejzer, i posto ja nisam siguran da li je to legalno bice low voltage. I za svaki slucaj hocu u plasticnu kutiju da ga stavim. Po mogucstvu da kutija bude u obliku kvadra, i da lepo staje u saku xD
Ako neko ima ideju gde bi takvu kutiju plasticnu mogao naci molim vas uputite me.
Ako neko ima ideju gde bi takvu kutiju plasticnu mogao naci molim vas uputite me.
Re: Plasticna kutija
Zajebi pravljenje iskreno. Na bubanj potoku imas 'baterijske lampe' komplet za mozda 500-1000 kinti
P.S. Ako je za samoodbranu, bolje kod slicnih prodavaca joj nabavi suzavac u konzervi, tejzer nije uopste toliko efektivan (ako ne pricamo o pandurskom tejzeru koji ispaljuje elektrode koje se zabodu u tebe i drma te sledecih nekoliko minuta)
P.S. Ako je za samoodbranu, bolje kod slicnih prodavaca joj nabavi suzavac u konzervi, tejzer nije uopste toliko efektivan (ako ne pricamo o pandurskom tejzeru koji ispaljuje elektrode koje se zabodu u tebe i drma te sledecih nekoliko minuta)
Evo biraj do mile volje 
http://kelco.rs/katalog/kategorije.php?IDgroupmain=200
ako si u NSu, imas u sprintu finih kutijica

http://kelco.rs/katalog/kategorije.php?IDgroupmain=200
ako si u NSu, imas u sprintu finih kutijica
-
Pa da, ali gde je tu draz kastm mejda? Plus verujem da to zavisi od kolicine volti koju to cudo ima, a to vec moze u ovom DIY slucaju da se podesi i modifikuje. A s obzirom da sam vrlo dokon mozda joj i ubacim mehanizam da ispaljuje elektrodeTrooper wrote:Zajebi pravljenje iskreno. Na bubanj potoku imas 'baterijske lampe' komplet za mozda 500-1000 kinti

Inace je za maltretiranje decka joj koji dodje do nje i igra LOL ili tako neko sranje po 2-3 sata xD.
@Nedlam
Davno sam digao ruke od kelca i nisam ni pomislio da trazim kod njih, mada vidim ovaj hammond 80x35x17 i kontam da bi bio koristan.
kontam da bi ovako nesto bilo savrseno ako moze da ti stane elektronika. Malo je manje od B-size pa dobro stoji u ruci. Ima u nisu u interhit.rs

I šta će da radi sa tim "lo voltage" tejzerom, da pecka komarce po zidu ? 

- Hotstepper
...vidim ja, to je tvoja šansa...Mugen_Gica wrote: Inace je za maltretiranje decka joj koji dodje do nje i igra LOL ili tako neko sranje po 2-3 sata xD.

Just buy her a gun dammit!!! 

Ima lik iz obezbedjenja Blow Up Bar-a taj neki low-voltage.. dobro pecka, ali tek sto pravi zastrasujucu buku