Mala pomoc!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Mala pomoc!
cena je visoka, ja sam rp350 platio 110-120e ne secam se tacno, 80-90 je realnije. Probaj da nadjes klipove na yt sa gnx i rp, gde su snimani direktno u komp, pa poslusaj koji ti se vise svidja...
Rp350 je 100e!jel je on po tebi za sad najbolji od svih ponudjenih ovdemislim_stvarno wrote:cena je visoka, ja sam rp350 platio 110-120e ne secam se tacno, 80-90 je realnije. Probaj da nadjes klipove na yt sa gnx i rp, gde su snimani direktno u komp, pa poslusaj koji ti se vise svidja...
- mislim_stvarno
Video si neki oglas za rp350 za 100e? (pitam da me ne bi pogresno razumeo, kad sam rekao 80-90 realnije, mislio sam na 250)
meni se najvise svideo rp350 jer ima nesto vise simulacija i efekata od rp250, ima izbor amp a/b (podesi se da imas klin drive bez menjanja preseta, znaci bez kasnjenja) i svi parametri su dostupni bez kacenja na komp (za rp 250 moras da ga povezes da bi neke sitnije detalje podesio). Kvalitet istih efekata je jednak, znaci 350 ih samo ima vise.
i dalje ne znam kakav je odnos izmedju gnx i rp serije, jer sam skoro pogledao jedan klip koji mi se cini pokazuje da gnx ima malo vise mooda...
Kvalitet simulacija ne mogu da komentarisem jer gnx nisam imao duze vreme, samo sam ga probao...
o ovome pricam, gnx zvuci kao da je deblji, masniji, ali sto se osecaja tice, to ne mogu da komentarisem, jer moze da se desi da zvuci isprano i sterilno, a opet debelo...
Ja sam zadovoljan sa rp-om, a ti, ne verujem da ces se mnogo zeznuti sa bilo kojim, gnx, rp 250, 350...
Ako hoces dobre simulacije, a nije ti potrebno da ga gazis, nego samo hoces da vezbas, ima line6 pocket pod na oglasima za 60e, oni po misljenjima mnogih imaju najbolje simulacije pojacala...
meni se najvise svideo rp350 jer ima nesto vise simulacija i efekata od rp250, ima izbor amp a/b (podesi se da imas klin drive bez menjanja preseta, znaci bez kasnjenja) i svi parametri su dostupni bez kacenja na komp (za rp 250 moras da ga povezes da bi neke sitnije detalje podesio). Kvalitet istih efekata je jednak, znaci 350 ih samo ima vise.
i dalje ne znam kakav je odnos izmedju gnx i rp serije, jer sam skoro pogledao jedan klip koji mi se cini pokazuje da gnx ima malo vise mooda...

o ovome pricam, gnx zvuci kao da je deblji, masniji, ali sto se osecaja tice, to ne mogu da komentarisem, jer moze da se desi da zvuci isprano i sterilno, a opet debelo...
Ja sam zadovoljan sa rp-om, a ti, ne verujem da ces se mnogo zeznuti sa bilo kojim, gnx, rp 250, 350...
Ako hoces dobre simulacije, a nije ti potrebno da ga gazis, nego samo hoces da vezbas, ima line6 pocket pod na oglasima za 60e, oni po misljenjima mnogih imaju najbolje simulacije pojacala...
Da 100e rp350....treba mi za dusu sto bi neki rekli,znaci za sebe...za nikakve svirke ili slicno tome....posto vidim da vecina rp serije moze na komp pa bih ubacivao boje(metallicu,rammstein,judas.....itd)nasao sam na njihovom sajtu.....znaci sada cu rp seriju da jurim,odustajem od ovih starih....mislim_stvarno wrote:Video si neki oglas za rp350 za 100e? (pitam da me ne bi pogresno razumeo, kad sam rekao 80-90 realnije, mislio sam na 250)
- mislim_stvarno
kao sto rekoh, u tom slucaju pogledaj i taj pocket pod na oglasima, i on ima mogucnost da se kaci na komp preko usbaGosa wrote:treba mi za dusu sto bi neki rekli,znaci za sebe...za nikakve svirke ili slicno tome....posto vidim da vecina rp serije moze na komp pa bih ubacivao boje(metallicu,rammstein,judas.....itd)nasao sam na njihovom sajtu.....znaci sada cu rp seriju da jurim,odustajem od ovih starih....
[/quote]
kao sto rekoh, u tom slucaju pogledaj i taj pocket pod na oglasima, i on ima mogucnost da se kaci na komp preko usba[/quote]
taj pod me ne interesuje,znaci procesor sa exp pedalom..kako god rp350 je za sad najbolji??
kao sto rekoh, u tom slucaju pogledaj i taj pocket pod na oglasima, i on ima mogucnost da se kaci na komp preko usba[/quote]
taj pod me ne interesuje,znaci procesor sa exp pedalom..kako god rp350 je za sad najbolji??
E ovako odlucio sam koju cu uzeti RP350.......pa cu vam javiti kakav je!Dok ga ne uzmem jer je neko imao iskustva sa njime?
Ja.. odlican je...
Evo da se javim...Kupio sam Digitech rp250 i procesor je vise nego odlican!!!Wah je odlican a i boje su super....
Brate da ti kazem iz iskustva licnog, imam Digitech RP70 nov,kupio sam i stari RP6,mogu ti reci da to sto je ovaj nov ne znaci nista u odnosu na boju tona iz 6-stice.
Naravno kucna svirka je u pitanju iz hobija,za babaroga masine treba mnogo love,a ako ne tezgaris dzabe ti.
Sestica ima mnogo vise mogucnosti i brzi ulaz u modove diley rivrb distorzija korus,dok na RP70 i njemu slicne moras da gazis pedale ohoho,npr imas klin na 1 a treba ti korus ili neki drugi efekat koji je na 5-6 poziciji.Sto se tice firmi Boss kortg zoom ovaj onaj,moje lisno misljenje je da je to samo stvar prestiza kao i sve drugo,Nike ili Reebok itd.Ovo sto je neki lik rekao gledaj da bude ispravan i to je to.
Kad smo vec kod Digitech RP6,zna li neko gde mogu da nadjem ipravljac za njega jer mi jeovaj koji imam sumnjiv,rec je o AC 9V ipravljacu.
Naravno kucna svirka je u pitanju iz hobija,za babaroga masine treba mnogo love,a ako ne tezgaris dzabe ti.
Sestica ima mnogo vise mogucnosti i brzi ulaz u modove diley rivrb distorzija korus,dok na RP70 i njemu slicne moras da gazis pedale ohoho,npr imas klin na 1 a treba ti korus ili neki drugi efekat koji je na 5-6 poziciji.Sto se tice firmi Boss kortg zoom ovaj onaj,moje lisno misljenje je da je to samo stvar prestiza kao i sve drugo,Nike ili Reebok itd.Ovo sto je neki lik rekao gledaj da bude ispravan i to je to.
Kad smo vec kod Digitech RP6,zna li neko gde mogu da nadjem ipravljac za njega jer mi jeovaj koji imam sumnjiv,rec je o AC 9V ipravljacu.
ako te zanima ,prodao bih digitech RP6, jer bi hteo d kupim digitech expirience jimi hendrih,inace je super za svirku veliki izbor distorzija klina itd brzi pristup efektima,dacu ti ga za iste pare 7.000din.