Cajavec GA104A
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Cajavec GA104A
Zanima me sledece,da li neko ima/ili zna nesto o ovom pojacalu,zanima me konkretno na koliko je ohma izlaz?pozz.!!!Coca!!!
Re: Cajavec GA104A
Imam to pojačalo odavno,dva puta crkavao izlaz,osetljiv je izlaz ako zvučnik nije kako treba.Inače zvučnik je RCF 15" 8ohm,to je jedino što valja...
Znaci li to da se ne isplati uopste to pojacalo posedovati,i koliko je W uopste,posto neki kazu 100W, a neki 150W RMS,i da li je gitarsko ili bas pojacalo po definiciji?pozz.!!!Coca!!!
Dosta je jako,možda preko 100w,gitarsko jer ima i žičani reverb,neki boost...Po meni ne vredicoca wrote:Znaci li to da se ne isplati uopste to pojacalo posedovati,i koliko je W uopste,posto neki kazu 100W, a neki 150W RMS,i da li je gitarsko ili bas pojacalo po definiciji?pozz.!!!Coca!!!

nije combo verzija nego glava,i po tebi koliko bi mogla para da vredi?,i znas li koliko je tacno W?pozz.!!!Coca!!!
Mislim da 104a nije ni pravljen kao kombo,za glavu bih dao max 50ecoca wrote:nije combo verzija nego glava,i po tebi koliko bi mogla para da vredi?,i znas li koliko je tacno W?pozz.!!!Coca!!!

O.K.!,Hvala ti!!!,ja isto tako mislim!!!pozz.!!!Coca!!!
P.S.:moze pitanje,kakav bi kabinet ovoj Cajki zakacio,mislim koje zvucnike bi stavio i kako bi ih organizovao za sebe?
P.S.:moze pitanje,kakav bi kabinet ovoj Cajki zakacio,mislim koje zvucnike bi stavio i kako bi ih organizovao za sebe?
Za te pare nema bolje, a pristojnije je urađeno od svakog kineza.
Njegova RCF15 je kratko vreme bila kod mene jer mi nije radilo posao pa sam nabavio dve desetke SUNN,to je radilo mnogo bolje ali su bili slabi za to pojačalo,2x50w.Nabavi dve dvanaeske po min 60w i to će biti dobrococa wrote:O.K.!,Hvala ti!!!,ja isto tako mislim!!!pozz.!!!Coca!!!

Cajevec ima konceptualno losa resenja i bez veceg ulaganja uvek ce praviti probleme.
Moj savet je, izbegavati.
Moj savet je, izbegavati.