Ljudi, skoro sam nabavio glavu, svirao sam je samo dva puta pošto trenutno nemam box. Prvi put sam je svirao jedno sat vremena(kad sam je isprobavao)i radila je savršeno, a danas na drugarevom marshall 1960 boxu se javio problem. Ton je dobar i dobro radi, samo se javlja na nekoliko sekundi čim se upali ili stavi na stand by neki čudan zvuk, kao automobil u daljini.... Taj zvuk se ne menja utišavanjem ili pojačavanjem pojačala, nije uopšte glasan(baš kao auto u daljini) i postoji nezavisno od toga da li je gitara uštekana ili ne. Kada upalim pojačalo traje nekih 20ak sekundi, a kad ga stavim na stand by nestane u fade out-u za oko 5 sekundi. Zvuk nije konstantnog intenziteta, nešto kao kad auto menja brzine...
Pojačalo je probano na različitim omažama boxa i problem je isti...
Da li je neko imao sličan problem, ili neko zna o čemu je reč?
Laney GH 50L Problem
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Laney GH 50L Problem
Imam jedan savet,da li si probao da ga ukljucis u neku drugu uticnicu?,zna da bude problem sa uzemljenjem uticnica u objektu,desavalo se i meni,i to mi lici da je problem sa napajanjem pojacala,ne da nesto nije o.K.! sa samim pojacalom vec sa strujom u mrezi na tom mestu gde prikljucujes pojacalo!!!!
pozz.!!!Coca!!!
pozz.!!!Coca!!!
Hvala Coca na savetu, sad sam probao ali izgleda nije to. Jedino ako u celoj kući ne valja struja...
E, da opis zvuka mi i nije bio najboli, više je kao zvuk kad teče voda kroz radijatorske cevi, ili zvuk vode u đezvi pre nego što prokuva.
E, da opis zvuka mi i nije bio najboli, više je kao zvuk kad teče voda kroz radijatorske cevi, ili zvuk vode u đezvi pre nego što prokuva.
Moguće da su elektroliti otišli 

Postoji mogucnost da nevalja struja u celoj kuci,samo da znas!!!,ne da ne valja nego jednostavno takva kakva je ne odgovara tom elektronskom sklopu pojacala!!!,mislim da razumes o cemu pricam!!!,pokusaj da poneses to pojacalo negde drugo pa da vidis da li se desava ista stvar!!!,postoji mogucnost i da su otisli veliki elektroliti,ili polagano odlaze iz naponske sekcije pojacala!!!
pozz.!!!Coca!!!
pozz.!!!Coca!!!
Hocu, probacu i u drugoj kuci, al tek za vikend cu opet biti kod kuce.... Ako se desi da su ti elektroliti, koliko je to ozbiljan odnosno skup problem?
"Kuva" neka lampa, obicno mala... Nista strasno...
To se cuje istom jacinom, koliko god da je pojacano, a svira normalno... Jel?
Opusteno, kad prozuji ili rikne menjaj, za sad ne brini
Opusteno, kad prozuji ili rikne menjaj, za sad ne brini

Aha, bas tako! HvalaAvlijaner wrote:"