Fender Frontman 212R. Black pojačalo za gitaru
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender Frontman 212R. Black pojačalo za gitaru
Mogu reci da sam se pozitivno iznenadio kako lepo, masno, i glasno radi taj Fenderov Mustang III - nedavno sam imao prilike da ga sviram na grupnoj svirci, clean simulacija (Nemanja pomozi, nemam pojma koji je model pojacala bio namesten za osnovni zvuk), i mogu reci da je i vise nego dovoljno glasno, odlicno je primalo efekte ispred sebe (TC Electronic Nova System, dakle i OD i Dist zvuk sa Nova Systema), i bez problema se nosilo sa izuzetno glasnim bubnjarem, i bilo je jos prostora za pojacavanje.
На пробама сам доста свирао Frontman 212R. Гласно је, опасно је гласно, то је предност када причамо о свиркама на којима нема услова да се тури микрофон испред појачала. Има врло пристојан клин. Све друго ми се углавном не допада. Драјв канал је што се мене тиче готово неупотребљив. Истина је да ради осетно лепше са промењним звучницима, али као што је неко поменуо - та акција мењања звучника има смисла само ако си од раније имао звучнике, а нашао си ово појачало врло повољно на огласима. Куповати ново појачало зарад мењања звучника по мени нема много смисла.
Hm, vidis Baba, meni je skroz suprotan utisak Mustang ostavio, doduse slusao sam ga sa nekim hajgejn simulacijama, kad si sam u sobi radi djene-djene, sa bendom raspad, nigde ga nema u miksu, samo zamulja kompletan zvukBaba Slim wrote:Mogu reci da sam se pozitivno iznenadio kako lepo, masno, i glasno radi taj Fenderov Mustang III - nedavno sam imao prilike da ga sviram na grupnoj svirci, clean simulacija (Nemanja pomozi, nemam pojma koji je model pojacala bio namesten za osnovni zvuk), i mogu reci da je i vise nego dovoljno glasno, odlicno je primalo efekte ispred sebe (TC Electronic Nova System, dakle i OD i Dist zvuk sa Nova Systema), i bez problema se nosilo sa izuzetno glasnim bubnjarem, i bilo je jos prostora za pojacavanje.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja nisam ji jednom prebacio na ta haj gej podesavanja... cemu to uopste sluzi?Trooper wrote:Hm, vidis Baba, meni je skroz suprotan utisak Mustang ostavio, doduse slusao sam ga sa nekim hajgejn simulacijama, kad si sam u sobi radi djene-djene, sa bendom raspad, nigde ga nema u miksu, samo zamulja kompletan zvukBaba Slim wrote:Mogu reci da sam se pozitivno iznenadio kako lepo, masno, i glasno radi taj Fenderov Mustang III - nedavno sam imao prilike da ga sviram na grupnoj svirci, clean simulacija (Nemanja pomozi, nemam pojma koji je model pojacala bio namesten za osnovni zvuk), i mogu reci da je i vise nego dovoljno glasno, odlicno je primalo efekte ispred sebe (TC Electronic Nova System, dakle i OD i Dist zvuk sa Nova Systema), i bez problema se nosilo sa izuzetno glasnim bubnjarem, i bilo je jos prostora za pojacavanje.

Kad ga koristis kao Fender pojacalo, radi strava, ostalo me iskreno ne zanima.
SImulacija koju nacesce koristim je deluxe reverb 65.

Mene je pojacalo odusevilo, iskreno, taj klin sto je Nemanja odabrao i koji smo svi kasnije koristili kroz svirku je bio bas bas super, a Dist i OD sa Nove je primao fenomenalno, kao i druge drive pedale koje su koristili ostali gitaristi koji su na njemu svirali to vece. Samo da kazem - sa te strane bine su istovremeno bili korisceni i moj Blues Junior i Mustang III, s tim sto smo za razglas slali Blues Juniorov zvuk kroz Red Box kabinet simulator, a Mustang je bio tu da dobrano podeblja zvuk na bini uz Blues Juniora, sto je odradilo fenomenalno. Ja sam bas bio zadovoljan zvukom to vece, iako UOPSTE nismo imali vremena da cackamo po raznim simulacijama i podesavanjima - Nemanja je namestio tu simulaciju, ja sam sebi namestio clean zvuk bez breakup-a i podesio malo EQ u okviru nje i udri.
Ja bih iskreno razmislio o kupovini tog pojacala, mislim da bas ima solidnu upotrebnu vrednost, ako se malo poigras s njim (a da pri tome naravno znas sta zelis i sta ti treba).
Ja bih iskreno razmislio o kupovini tog pojacala, mislim da bas ima solidnu upotrebnu vrednost, ako se malo poigras s njim (a da pri tome naravno znas sta zelis i sta ti treba).
Ako znas sta zelis i sta ti treba sigurno neces kupiti modeling pojacalo. 

Mada se i meni dopalo kako je tada radilo sa tvoji drajvom