Susic je levi...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Graditelj je iz Kalifornije a ne Teksasa, no svejedno, lepa gitarica.http://www.kupujemprodajem.com/Bass-Mod ... -oglas.htm
jedan jedini i jedinstven primerak u Srbiji donesena iz amerike sredinom jula nesvirana nova rucni rad graditelja iz teksasa [...]

da za rg550, ovo je rg750, oni su skuplji, bili su ranije po ovoj ceni na oglasima, sad, da li su prodavani za manje ili ne, ne znam...Trooper wrote:Mislim da je trzisna cena... 500-550e u mint stanju
mislim_stvarno wrote:da za rg550, ovo je rg750, oni su skuplji, bili su ranije po ovoj ceni na oglasima, sad, da li su prodavani za manje ili ne, ne znam...Trooper wrote:Mislim da je trzisna cena... 500-550e u mint stanju
Ali kaze setapovana, a floyd se kako mi se cini podigao... druga stvar, izgleda ima dimarzio hamove, tako da cena i nije toliko pretereana kad se sve uzme u obzir

ToneChaser wrote:Ovaj lik je napisao RG550, po cemu si ti zakljucio da je rg750?
a moze imati i custom wound bareknuckle magnete od fazon 200e po komadu, odkud znas... Mislim, pretpostavka je jednako verovatna kao i da je na gitaru koju ceni 900e stavio magnete od 30e. V1, V2, V7, V8 nisu sigurno.A i ako jeste, koja je to razlika + 400e vise u odnosu na rg550 pa cak i da ima dimarzio (a mzoe imati neke no name magnete isto to sto ne pise V7 i V8 ne znaci da su ovi na kojiam nsita ne pise Dimarzio) Imas da nadjes i rg550 sa dimarzijima za 500-600e

Ne pije to vodu, ne slaze se jednostavno....
   Ne pije to vodu, ne slaze se jednostavno.... 
     Bas pre jedno 3 meseca pita mene jedan poznanik - Druze je l imas neke magnete mzoda na prodaju neke jeftine, ja rekoh - pa sta ti treba - a on ce - Ma neke sto jeftinije bas ono jeftino da bude koliko da se cuje, resih da prodam svog Ibaneza, da pa ispovadim ove moej SD magnete ionako sa ovim magnetima niko nece kupiti jer im je mnogo a svidjaju mi se, pa cu ih staviti na novu gitaru, a taman ovde ubaciti nesto stooooo jeftinije da me kosta, i onda da spustim cenu ibanezu, tako ce pre da ode....
   Bas pre jedno 3 meseca pita mene jedan poznanik - Druze je l imas neke magnete mzoda na prodaju neke jeftine, ja rekoh - pa sta ti treba - a on ce - Ma neke sto jeftinije bas ono jeftino da bude koliko da se cuje, resih da prodam svog Ibaneza, da pa ispovadim ove moej SD magnete ionako sa ovim magnetima niko nece kupiti jer im je mnogo a svidjaju mi se, pa cu ih staviti na novu gitaru, a taman ovde ubaciti nesto stooooo jeftinije da me kosta, i onda da spustim cenu ibanezu, tako ce pre da ode....Users browsing this forum: No registered users and 1 guest