Kako kontaktirati fabriku MARSHALL...?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kako kontaktirati fabriku MARSHALL...?
ORIGINAL ŠEMA mi treba,ova što kruži na netu(jedna jedina) nije original...Pojačalo nije pokvareno,već ne radi kako treba,a svirao sam ranije isti model i znam kako treba da zvuči...
Evo mog predloga ...Postavi nekoliko slika Tvoje plocice.Slikaj stampane veze i odozgo gde se vide komponenete.Onako da slike budu dobro vidljive.Pa cemo icrtati semu moze ovde ,a ako hoces mozes i meni na PP.Pa da vidimo sta tu nije u redu.
Napravicemo ako treba sve to novo
i staviti originalne komponente,pa da vidimo onda kao ce da radi... 
Napravicemo ako treba sve to novo

-
maksabass wrote:Evo mog predloga ...Postavi nekoliko slika Tvoje plocice.Slikaj stampane veze i odozgo gde se vide komponenete.Onako da slike budu dobro vidljive.Pa cemo icrtati semu moze ovde ,a ako hoces mozes i meni na PP.Pa da vidimo sta tu nije u redu.
Napravicemo ako treba sve to novoi staviti originalne komponente,pa da vidimo onda kao ce da radi...
Ok matori,skapirao sam,uradiću to nije problem,a i potrudiću se nekako da snimim malo zvuk,da bi se čuli simptomi,jer ne vredi ovako,ako niko ne zna šta je boljka u zvuku...dakle kada je gain na fullu-95% je ton ok,ali kad se malo smanji GAIN-(kao npr na OCD pedali- na 9h)- LIGHT CRUNCH,onda nema onu konstantu,već nekako neprijatno pulsira...kao neki stari FUZZ...ili jednostavno kad previše pojačaš WINAMP pa se čuje onaj CLIPP...e sad ako bi našao original šemu,znao bih da li tako ustvari i treba da radi,(u šta ne verujem,jer sam u životu svirao na preko 10 tih trandži iz tog vremena)...ili je nešto usled starosti riknjavalo,pa stavljano što se u tom momentu imalo od delova...
tako i treba da radi
-
Možda...a možda i ne treba,nije fazon da ne može da se fura LIGHT CRUNCH,šta će mi sve vreme full drive,ili DEAD CLEAN... :
akod ovoga nema toga,čujem na kilometar- https://www.youtube.com/watch?v=9kY3PNz4JA0
akod ovoga nema toga,čujem na kilometar- https://www.youtube.com/watch?v=9kY3PNz4JA0