Z.VEX SONAR vs DIAMOND TRM-1 TREMOLO
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Reckoner78
Re: Z.VEX SONAR vs DIAMOND TRM-1 TREMOLO
I, reši li dilemu? I ja odavno merkam tremoloe, al za sad samo po forumima i recenzijama. Šta je na kraju best-buy za nekih 60ak e?
pa yebemumater, nels cline se kune u ehx pulsar. meni to dovoljna preporuka.
-
Nels koristi i cathedral na table topu. 

a dobro kune se i u CS-3 a meni compressor ne dolazi u obzir kao koncept uopste ali ono 
pa ono, stereo pulsar ima za te neke pare, ja pravio klon i u principu je to ok tremolo, bolji mi je od TR-2 bossovog, ali sve zavisi od potreba. Najmasniji su doduse opticki tremolo-i, koji najvise se osete kad ih zgazis, sta znam, sve zxavisi od potreba naravno

pa ono, stereo pulsar ima za te neke pare, ja pravio klon i u principu je to ok tremolo, bolji mi je od TR-2 bossovog, ali sve zavisi od potreba. Najmasniji su doduse opticki tremolo-i, koji najvise se osete kad ih zgazis, sta znam, sve zxavisi od potreba naravno
- Midnight Rider
jbga porucio sam Sonar...mislim da ce raditi posao koji sam zamislio.
Kad stigne javim utiske.
Hvala svima za savete.
Kad stigne javim utiske.
Hvala svima za savete.

- Reckoner78
Gde naručuješ to,ako nije tajna? 

Srecno Midnight, i da nam uradis test kad stigne 

- Reckoner78
Cortex wrote:Srecno Midnight, i da nam uradis test kad stigne

- Midnight Rider
Hvala momci, definitivno hocu i reci cu vam iskreno misljenje
@Reckoner78
...vec sam pominjao na forumu ranije...imam semu da porucim preko Prymaxe sajta i dobijem 15% popusta a burazer koji zivi u NY mi posalje to po prijateljima, pa nema carina,shipinga i pdv-a.U US je sve jeftinije nego u EU a da ne pominjem Srbiju.
Porucio sam sad 4 pedale pa kad stignu pohvalicu se na drugoj temi:oprema koju imate

@Reckoner78
...vec sam pominjao na forumu ranije...imam semu da porucim preko Prymaxe sajta i dobijem 15% popusta a burazer koji zivi u NY mi posalje to po prijateljima, pa nema carina,shipinga i pdv-a.U US je sve jeftinije nego u EU a da ne pominjem Srbiju.
Porucio sam sad 4 pedale pa kad stignu pohvalicu se na drugoj temi:oprema koju imate

-
Svi imaju shemu da dobiju 15% popusta od prymaxe, sve vreme.
To im je tzv. poslovni model (zbog kojeg ih sve vise butigera odjebava ko dilere, al to je neka druga prica).
Enivej, sretno.

To im je tzv. poslovni model (zbog kojeg ih sve vise butigera odjebava ko dilere, al to je neka druga prica).
Enivej, sretno.
- Midnight Rider
Jeste na to sam i mislio da svi imaju 15%...svo vreme.Sema je vezana za samu kupovinu i donosenje...
Strymon im recimo ne daje mogucnost da prodaju njihove proizvode - 15% , al sto kazes to je druga prica.
Strymon im recimo ne daje mogucnost da prodaju njihove proizvode - 15% , al sto kazes to je druga prica.

- Reckoner78
Oho, WIlcoCortex wrote:pa yebemumater, nels cline se kune u ehx pulsar. meni to dovoljna preporuka.