MARSHALL JCM 2000 TSL 602

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

ToneChaser

Re: MARSHALL JCM 2000 TSL 602

Post by ToneChaser » 27 May 2013, 23:39

fatbastard wrote:Hahaha... Nama je sve jedno, koliko ćeš pojačala probati...
Samo da ne drndaš 3 sata svako, i da ne dođeš u subotu... :ziveli:

Hahhahahah znaci ipak vas ima ovde :P :P :P

E onda da pohvalim da je jedan prodavac u Nisu extra ! Bas zbog njega sam i odlucio da mnoge stvari kupim u mitrosu a ne npr u drugoj prodavnici....jer je lik stvarno car 8)

Onaj drugi malo preozbiljan i zamisljen, nekako gord :D

fatbastard

Post by fatbastard » 28 May 2013, 10:30

Ja sam radio u Beogradu, oko godinu ipo dana...
Posle sam, hvala bogu, našao posao za koji sam se školovao...
Znam da se mnogima to čini kao super posao, zapravo je robija, verujte mi na reč...
Pogotovu što su im ukinuli svaki mogući bonus prošle godine...
Čudi me da uopšte daju da se proba pojačalo... XD
Momci su sjajni, samo retko nailaze na bilo kakvo razumevanje mušterija...
Pogotovo kad se nešto pokvari, ili servisira... Što apsolutno nema ni jednu dodirnu tačku sa njihovim poslom... :krstise:

infected

Post by infected » 01 Nov 2013, 10:21

Samo da javim da sam skoro kupio pojacalo Marshall JCM 2000 tsl 602. Nasao sam novog na snizenju za 800 EU :D ,tako sto se tice cjene mislim da sam prosao i vise nego dobro. Sto se tice samog pojacala meni odlicno odgovara, zvuk me podsjeca na JCM 800 samo sa jos mnogo vise gena i uopšte se nebi složio sa negativnim komentarima sto se tice klina, odmah da kazem da naravno nije kao fender ali je skroz zadovoljavajući plus reverb kad se doda, jednostavno se osjeti toplina. Dstorzija je puna i cvrsta, istina da malo vise "rasipa" zvuk, ali meni se to svidja. Pojacalo je vise na midlovima, ali to se sve moze jednostavno rjesiti i nastimati (ko zna). Sve u svemu pojacalo je odlicno,neko moze reci da mu se ne svidja, ali niko ne moze reci da je ovo lose pojacalo, i moj sevjet je svima koji hoce da kupe pojacalo ili drugu opremu je taj da ne gledaju puno komentare na forumima i yutube klipove, vec da odu i da probaju opremu.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 01 Nov 2013, 11:20

Cestitke, bitno je da si ti zadovoljan. :ziveli:

U svakom slucaju, pitao si za misljenja - misljenja si i dobio. :) To sto ne vidimo iste stvari istim ocima, jbg, tako je uvek bilo i uvek ce biti. Meni se recimo isto ta 2000 serija NIKAKO ne svidja, svaki koji sam probao u prostorijama za vezbanje sam kleo ta 2 sata koliko traje proba. Ali dobro, opet, to je moje misljenje, jbg. Bitno je da si nasao nesto sto ce da ti radi posao sa zadovoljstvom i da ispunjava tvoje potrebe. :ziveli:

A sad daj neki snimak, slike, sve komplet! :D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 01 Nov 2013, 14:53

infected wrote: nije kao fender
malo vise "rasipa" zvuk
Ja sam imao ista iskustva kao Nenad, pozeleo sam starog dobrog FM 212 da vrate u studio za probe. Nekako to pojacalo ko da je samo za dzdz ima izvitopereno scoop-ovan zvuk koji nisam znao kako da podesim, cak je bio i lik iz studija koji svira samo ta pojacala (tsl, dsl...tako to..) i nismo uspeli da napravimo zvuk. No dobro, ja sam od onih kojima je i Mesa RectumFrajer njesra pojacalo, tako da...svako voli neshto. U svakom slucaju cestitike. :ziveli:

infected

Post by infected » 01 Nov 2013, 15:41

Evo za auditorijum jedna slika :ziveli:
http://upload.slike.com/slika?image=138 ... 0619_n.jpg

Zaboravio sam jos da kazem da na njega spajam pedale, kompletan boss-ov program plus wah cry baby, probao sam da ga spojim i na procesor vox tonelab le cisto da vidim kako se ponasa, nije mi se svidjelo zvuk je los, al na pedale plus njegov drajv odlično je. Nasao sam dobru kombinaciju (boss ds1 ukljucim na crunch kanal na kojem je gen pojacan na odprilige 6) totalno otvori pojacalo....

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 01 Nov 2013, 17:00

infected wrote:Evo za auditorijum jedna slika :ziveli:

Zaboravio sam jos da kazem da na njega spajam pedale, kompletan boss-ov program plus wah cry baby, probao sam da ga spojim i na procesor vox tonelab le cisto da vidim kako se ponasa, nije mi se svidjelo zvuk je los, al na pedale plus njegov drajv odlično je. Nasao sam dobru kombinaciju (boss ds1 ukljucim na crunch kanal na kojem je gen pojacan na odprilige 6) totalno otvori pojacalo....
DS1 + Marshall je uvek bio WIN, to potvrdjujem. :ziveli:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 01 Nov 2013, 18:37

infected wrote:Evo za auditorijum jedna slika :ziveli:
Savrsen rig! :D Eclipse i marshall! :D :ziveli:

Frostensen

Post by Frostensen » 05 Nov 2013, 01:57

Cestitike i od mene :)

Post Reply