Shema i dimenzije Pedaltraina ??

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Midnight Rider

Shema i dimenzije Pedaltraina ??

Post by Midnight Rider » 13 Nov 2013, 17:14

Znam da se ranije jos potezalo pitanje dal neko moze da nabavi dimenzije pedaltraina,cak i solucija i da se neko sa stranih foruma iscima da izmeri pa da se okaci ovde kod nas zbog ljudi koji bi da pokusaju sami da prave...
Znam da postoje dimenzije RADNE povrsine pedaltrainova na nihovom sajtu, al ne i koliki su profili, prosirenja i razmaci izmedju, a na netu ne mogu da nadjem nikakve slike sa dimenzijama...
Stranci ni ne zele da se bave ovim, nije im skupo da kupe...al kod nas je druga prica,pa molim nekoga ko je ponosni vlasnik da podeli sa nama takve informacije...ako mu nije tesko.
Mene licno interesuje Pedaltrain 3 i PRO...kontam da su profili i razmaci izmedju njih na svim modelima isti.
Kao sto se vidi i na slici :http://medias.audiofanzine.com/images/n ... 171658.jpg
na profile koji cine konstrukciju su stavljeni prosireni delovi na koje se redjaju pedale (koji su opet meni ne poznatih dimenzija).
Bitna je i visina borda da ne bude posle da ne moze da stane napajanje :?
OK ne zelim da pokrenem proizvodnju istih i da ih valjam, nego radi sebe i drugih koji bi da prave sto slicnije bordove.
Ajde u pomoc dorbi ljudi :ziveli:

Trooper
Urednik

Re: Shema i dimenzije Pedaltraina ??

Post by Trooper » 13 Nov 2013, 18:15

Ja sam napravio 2 pedalboard-like borda, sebi i cortexu (ima slika njegovog borda po forumu), ako se dobro secam, dimenzije su 30x60cm, pravljeno od 20x80mm alu profila, cekam recovery pass za imageshack pa cu okaciti sliku

faks
Badmotorfinger

Re: Shema i dimenzije Pedaltraina ??

Post by faks » 13 Nov 2013, 18:18

pametan potez. ja sam to uradio. ali nisam kopirao original,nego po svojoj potrebi..
je me kostao nista. jedino sto sam kupio su srafovi za srafljenje pedala na onim limovima.
moj je uradjen "ruski" jak je u pm.
viewtopic.php?f=43&t=13208&hilit=pedaltrain
:cao:

Post Reply