Neki likovi iz Novog Zelanda prave interesantna kucista za pedale. U fazonu boss-a, ali DIY friendly. Ima lezista za dve plocice u dva nivoa, koje su napravljene bas za ovu pedalu tako da se maksimalno iskoristi prostor, kuciste za bateriju, 4pdt switch, mesto za potove ispod plocica...
E sad...mozda nabavim jednu, ali ne znam sta bi napravio od nje. Bilo bi dobro da bude nesto sto bih mogao da koristim i u kombinaciji sa digitalnim i sa analognim rig-om...znaci overdrive i slicno otpada. Any ideas? Pokriven sam wah-om, to je jedino sto koristim trenutno sa digitalnim rig-om. Ne znam sta bi bilo koristno, nesto sto ne emuliraju dobro...
delay vec imam sushacki TC nova
imam i neki matori chorus boss, ali ga ne koristim nesto, vise ga preferiram u loop-u a nemam loop sa digitalnim rigom...znaci ostaju samo pedale koje idu napred ili neka utility pedala za neki switching ili nesto midi ili bem li ga sta
tako ja u poslednje vreme, kad god mi dodje da pravim nesto, ima mi se neki efekat ocu, kao treba mi, i onda pitam sebe a da ne napravis nista a da sednes za cubase i malo radis neku muziku, and it always prevails
pa i meni je tako vec pola godine...nista mi se ne pravi. Ponudio mi ovaj lik jednu besplatno ako napravim nesto u njoj i objavim na sajtu, a necu da mu uzimam ako me mrzi da napravim nesto meaningful od toga