Pozz,
Imam jedno pitanje, dali Digi Tech GSP 1101 moze da koristi i univerzalne Footcontrol-ere ( tipa BOSS, Roland, Behringer, ...) ili je predvidjen samo za opcije Digi Tech Control 2, FC 300 i Volume pedal ????
Pozz Aleksandar
Digi Tech GSP 1101 Pitanje
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Digi Tech GSP 1101 Pitanje
Svaka sprava koja ima midi ulaz, logično, napravljena je sa idejom da prima midi komande, uključujući i promene preset-a, u čemu bi inače bila svrha? Samo što ćeš neke kontrolere morati da isprogramiraš da bi radili, na primer ako uzmeš FCB1010, jer neće raditi čim ga ubodeš onako kako si zamislio. Digitechov kontroler će te poštedeti tih muka ali će biti i skuplji, pretpostavljam.
Ma slazem se s tobom i tvojom konstatacijom, ali, ja imam Johnson J Station i on koristi svoj Foot controler J8 koji se napaja iz Johnsona pteko DIN konektora/petopolca. Zato sam i pitao da mozda nije slicna situacija i kod GSP 1101, da salje neku struju kroz konekciju/kabl, pa da dodje do problema ili nedajboze paljevine. Znaci zato se i konsultujem i pitam ljude sa ovakvim iskustvom !!!
Pozz
Pozz
Pa pazi, ne znam za Johnsona, ali ako je ulaz označen kao "midi" onda će ti raditi svaki midi kontroler. Midi inače može slati i napajanje preko jednog od pinova.
Ali na uredjajima koji ne koriste taj napon, ta 2 pina za napajanje nisu povezana ni na sta na plocici (makar ne bi trebalo), pa ne bi trebalo da im smeta. alternativno, mozes da ih otkacis skalpelom.