VoxPopuli wrote:Ja sam taj video odavno pogledao i prostudirao i nije uopšte problem sta on kaze, vec je problem sta ne kaze. On kaze imas I VARIJANTA:tri pojacala sa razlicitim efektima ILI II VARIJANTA :imas dva pojacala sa mogucnosti iskljucivanja odnosno ukljucivanja efekta. Ali on ne kaze, ako vec imam ta tri pojacala( u toj prvoj varijanti) , da ne mogu da se vratim na jedno od ta tri, sto je po meni problem i da ne mogu da gasim efekte kad to pozelim. U drugoj varijanti imam dva pojacala i mogu da gasim efekte kad to pozelim.
Imas VFS2 foot switch, koji ima dva prekidaca: ako si u manual modu ili preset modu(11 pojacala) priskom na prvi prekidac ulazis u chanell mode gdje si zapamtio svoja dva zeljena tona i samo mozes da prebacujes na jedan ili drugi, a nikako da se vratis na manual ili preset mode. Tada drugo dugme sluzi za iskljucivanje ili ukljucivanje efekata tvoja dva zeljena tona. Mada moze drugi prekidac da koristis da ukljucis manual mode, ali onda taj prekidac ima samo tu funkciju, a nema vise funkciju iskljucivanja efekata.
Hocu da kazem da je to ono sto je pod nogom na svirci, i da je slaba iskoristivost ponudjenog. Ja sam bas uzeo pojacalo da vidim otprilike koje bi pedale kupovao,a ne da kupujem pojacalo sa efektima i onda jos pedale da kupujem.
Da ne duzim, mnogo se toga moze reci o tom pojacalu, ovo je nepotpuna prica.
Muzicke kuce, koliko sam ja uspio da shvatim zele da se ociste od AD...VT serija da bi dosle nove VT koje sam vec spomenuo. Zato preporucujem da se saceka onaj ko misli da uzima iako su na snizenju sada. Nove VT serije imaju 8 !!! kanala za memorisanje, 21 model pojacala itd.http://www.voxamps.com/forum/topic.php?id=37 evo i odlican video http://www.youtube.com/watch?v=ZwB4KMGK9ug
Ako nesto valja na ovom Voxu, onda je to klin, izgleda da mu ova jedna lampa itekako pomaze, ja sviram na washburnu sa dva hambakera (i ne sviram metali dobijem topal bluzi zvuk, mogu da se dobiju lijepe boje funka ako sviras na gitari tipa strata meksikanca, posto moj gitarista svira na njemu. Uglavnom tesko se naslucuje sterilan tranzistorski zvuk na klinu, i to mi je rekao jedan odlican gitarista koji se bas iznenadio kad je cuo klin. Eto to je to
Slazem se da to pojacalo ima super clean, ali znaj, da ta lampa apsolutno nema veze sa njegovom bojom tona.To sto je hibrid, i sto ima lampu, apsolutno je markentiski trik, veruj mi kad ti kazem. Ona sluzi za nesto totalno drugo