neki wrote:Naleteh u prolazu do Mitrosa u Beogradu posle duze pauze.Kao i pre dva tri meseca situacija ista.Ni traga od brda poredjanih, Fendera u nekoliko redova,a i ovi sto su ostali nekako nemastovito u polumraku vise sakriveni nego sto se pokazuju.Pamtim radnj iz 2008 i 2009 godine pa mi nekako doslo tuzno i depresivno. Nadam se da je ovo zatisje pred buru i da ce stici novi kontigent nama omiljenih telaca i ostalog....U radnji grobna tisina bio sam jedini potencijalni kupac,nama poznati prodavci oborenih pogleda nesto kao pisu sta li vec...da li je zbog krize ne znam... ali bas se osetila razlika.Prosto bih voleo da radnja zasija kao nekad.Za promenu mogu recimo da puste tiho muziku cisto ono kad udjes da nisi sam....
Postovani,
hvala sto ste bili nas gost.
Vase zapazanje jeste donekle tacno.
Gitare koje ste pomenuli i dalje imamo, ali su svoje mesto u prodavnici ustupile drugim modelima koji su na rasprodaji.
Trenutno je u ponudi oko 300 modela gitara do 120.000,00 din koje su na rasprodaji.
Takodje, imamo i oko 80 modela gitara koje su u cenovnom rangu preko 120.000,00 din koje se vode kao "premium modeli" i nalaze se na rasprodaji.
Ovi modeli se iznose iz magacina i pokazuju kupcima kada je kupac zainteresovan da ih kupi, i moze ih probati neposredno pre kupovine.
Ostali modeli koji nisu na rasprodaji su takodje i dalje u ponudi, i imamo ih znatno vise nego gore pomenutih modela.
Modeli koji su na rasprodaji sve vise postaju interesantni jer su cene znatno nize, usled velikih poskupljenja svih novih posiljki.Razlog za to su ogromna pomeranja odnosa valuta.
Veliki pozdrav.