Pitanje u vezi sa Mitrosom

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Overdrive

Re: Pitanje u vezi sa Mitrosom

Post by Overdrive » 13 May 2015, 21:46

fattwang wrote: Verovatno je i to posledica uštede vremena koje bi bilo potrebno za komplikovan setup na tako velikom broju gitara.
mda..a koje to vreme štede da mi je znati

Sve kao ne mogu da dignu glavu od gužve kupaca i prodaje :D

Nego sprska logika," eto ti bajo gitara pa je ti sređuj kući kako oćeš.."

fattwang

Post by fattwang » 13 May 2015, 22:23

Cortex wrote: do tad zamisljaj kako to zvuci
Bujnom maštom takođe treba nadomestiti kako zvuče nove žice umesto bajatih.
Mada je i sve tako zajedno bolje od zamišljanja kako radi gitara na osnovu gledanja slike sa Thomann-a.
Ova činjenica, na koju će se nadležni pozvati, ih ne opravdava što se više ne potrude oko setup-a gitara.

Rockatansky

Post by Rockatansky » 14 May 2015, 16:03

Cortex wrote:Ma jeeeeeste ti najbolje znas kako treba strat da se svira. Nemas ti pojma, sviraj kako ti cika Srdjan kaze a tremolo isprobaj kuci, do tad zamisljaj kako to zvuci, slusao si ploce - pa znas.
Brate pa zamisli ada bi svako isprobavao gitaru koju hoce i kako hoce... :lol:
Lepo ti kupi, pa probaj kod kuce! :XD:

neki

mrdanje i spajanje

Post by neki » 04 Jul 2015, 12:14

Naleteh u prolazu do Mitrosa u Beogradu posle duze pauze.Kao i pre dva tri meseca situacija ista.Ni traga od brda poredjanih, Fendera u nekoliko redova,a i ovi sto su ostali nekako nemastovito u polumraku vise sakriveni nego sto se pokazuju.Pamtim radnj iz 2008 i 2009 godine pa mi nekako doslo tuzno i depresivno. Nadam se da je ovo zatisje pred buru i da ce stici novi kontigent nama omiljenih telaca i ostalog....U radnji grobna tisina bio sam jedini potencijalni kupac,nama poznati prodavci oborenih pogleda nesto kao pisu sta li vec...da li je zbog krize ne znam... ali bas se osetila razlika.Prosto bih voleo da radnja zasija kao nekad.Za promenu mogu recimo da puste tiho muziku cisto ono kad udjes da nisi sam....

alfonso

Re: Izvestaj iz Mitrosa

Post by alfonso » 04 Jul 2015, 12:18

sve je u parama.nema se i to je to.cimanje je izdvojiti 200 evra,da ne pricamo o fenerima od po 700+.nije bolje ni u sky music i liri.tuzna istina

Srdjan Mitros music

Re: Izvestaj iz Mitrosa

Post by Srdjan Mitros music » 04 Jul 2015, 13:02

neki wrote:Naleteh u prolazu do Mitrosa u Beogradu posle duze pauze.Kao i pre dva tri meseca situacija ista.Ni traga od brda poredjanih, Fendera u nekoliko redova,a i ovi sto su ostali nekako nemastovito u polumraku vise sakriveni nego sto se pokazuju.Pamtim radnj iz 2008 i 2009 godine pa mi nekako doslo tuzno i depresivno. Nadam se da je ovo zatisje pred buru i da ce stici novi kontigent nama omiljenih telaca i ostalog....U radnji grobna tisina bio sam jedini potencijalni kupac,nama poznati prodavci oborenih pogleda nesto kao pisu sta li vec...da li je zbog krize ne znam... ali bas se osetila razlika.Prosto bih voleo da radnja zasija kao nekad.Za promenu mogu recimo da puste tiho muziku cisto ono kad udjes da nisi sam....

Postovani,

hvala sto ste bili nas gost.
Vase zapazanje jeste donekle tacno.
Gitare koje ste pomenuli i dalje imamo, ali su svoje mesto u prodavnici ustupile drugim modelima koji su na rasprodaji.
Trenutno je u ponudi oko 300 modela gitara do 120.000,00 din koje su na rasprodaji.

Takodje, imamo i oko 80 modela gitara koje su u cenovnom rangu preko 120.000,00 din koje se vode kao "premium modeli" i nalaze se na rasprodaji.
Ovi modeli se iznose iz magacina i pokazuju kupcima kada je kupac zainteresovan da ih kupi, i moze ih probati neposredno pre kupovine.

Ostali modeli koji nisu na rasprodaji su takodje i dalje u ponudi, i imamo ih znatno vise nego gore pomenutih modela.

Modeli koji su na rasprodaji sve vise postaju interesantni jer su cene znatno nize, usled velikih poskupljenja svih novih posiljki.Razlog za to su ogromna pomeranja odnosa valuta.

Veliki pozdrav.

nenadg

Post by nenadg » 06 Aug 2015, 14:54

Јуче сам био у здању нишке испоставе Митроса, и обратио се упошљенику око услова за куповину Фендер ејџд чери делукс Телекастера.

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/512 ... rry-Burst-**/

Будући да овај модел, на њиховој акцији, кошта колико кошта, тражио сам да, пре слања у Ниш сетапују и интонирају гитару и добио одговор да могу да погледам и купим гитару у Београду, или да уплатим онлајн па да ми београђанска испостава Митрос упути гитару на кућну адресу.

Данас видим да је артикал тренутно распродат па ми лакше некако.

zekaisapa

Post by zekaisapa » 02 Dec 2015, 23:18

Srdjan Mitros music wrote:Postovani Djomla,

redosled je sledeci:

1.Odredili smo asortiman proizvodjaca i njihovih artikala koje nudimo za nase trziste.Brendovi kao npr.Fender i Gibson su ubaceni u kompletnoj ponudi proizvodjaca, jer nikada ne znamo koji model i u kojo boji ce biti raspoloziv sa lagera proizvodjaca.

2.Odredili smo cene u dinarima koje su bile eur/din=116, zatim poceli nivelaciju cema na kurs eur=120din. Jos uvek nije kompletno obavljno uskladjivanje kursa za sve proizvode.

3.Radimo na rasprodaji mnogih artikala po kategorijama

4.Optimizacija lagera je pocela u Junu, svaka prodavnica ima svoj asortiman

5.Nakon toga ce na sajtu biti vidljiva raspolozivost svakog artikla (u sistemu, ne po prodavnici)

Trudimo se , da snabdevenost bude postignuta u zeljenom procentu, uprkos problemima koji nisu vezani za nas.

Opsta slika je sada bolja, ali jos nije postignut cilj.

Srdacan pozdrav
Obecanja, obecanja... evo posle tacno godinu dana, opsta slika nimalo bolja, jos je gora, u stvari... casnog krsta se ne zna, ni na sajtu, ni na stanju, dva prodavca kazu razlicito, na on line porudzbinu odgovore posle nekoliko dana... ma Thomann je zakon, samo ako postoji varijanta dostave nekom u Svabiju pa onda u Srbiju.

nenadg

Post by nenadg » 02 Dec 2015, 23:34

Ja kupio pre neki dan kupio polovnog American Deluxe Telecastera na https://www.willhaben.at. Budući da nisam dobio set imbusa uz gitaru, onih u inčima, otišao u Mitros da kupim I dobio odgovor da mogu da ih dobijem samo ako kupim gitaru. Dakle, ne prodaju ih posebno.

Sad ovde dodje neki smeško.

Overdrive

Post by Overdrive » 02 Dec 2015, 23:41

nenadg wrote:Ja kupio pre neki dan kupio polovnog American Deluxe Telecastera na https://www.willhaben.at. Budući da nisam dobio set imbusa uz gitaru, onih u inčima, otišao u Mitros da kupim I dobio odgovor da mogu da ih dobijem samo ako kupim gitaru. Dakle, ne prodaju ih posebno.

Sad ovde dodje neki smeško.
mora da su u međuvremenu postali onaj "boutique" sa bodyguard-ovima na vratima :mrgreen:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 03 Dec 2015, 00:14

ja sam skoro kupio taj hex za podesavanje sedala, i dobio sam 11 komada unutra. poklonicu ti jedan ako hoces. 0.05 inch, ako je to taj

nenadg

Post by nenadg » 03 Dec 2015, 08:37

Хвала на предлогу, Кортекс. Требаће ми цео још два - и за трас род и за микротилт на врату (ту, у ствари, не иде имбус него онај други ...), па ако не набавим од мог званичног дистрибутера са ауто - пијаце (куме, . . можда ће буде,.... дођи у ону тамо недељу.... :D ), јавићу ти се. :ziveli:

majtimika

Post by majtimika » 03 Dec 2015, 11:05

wobi haus drzi incne imbuse, ceo set ispod 1000 din

Rockatansky

Post by Rockatansky » 03 Dec 2015, 11:31

zekaisapa wrote: Obecanja, obecanja... evo posle tacno godinu dana, opsta slika nimalo bolja, jos je gora, u stvari... casnog krsta se ne zna, ni na sajtu, ni na stanju, dva prodavca kazu razlicito, na on line porudzbinu odgovore posle nekoliko dana... ma Thomann je zakon, samo ako postoji varijanta dostave nekom u Svabiju pa onda u Srbiju.
BAs tako... Sta reci, neki dan odem u Mitors NS, nameracio da kupim patch kablove, one kao pegla, i naravno nema... Ajde dobro kontam nije to neka raritetna roba, korisi se, kupuje se, bice online.. Posaljem zahtev i naravno ;) stigne odgovor:

''Poštovani,
Traženu robu trenutno nemamo na stanju. Ukoliko želite savet ili preporuku u vezi artikala koje imamo na stanju, ili informaciju o tome kada željeni artikal stiže u radnju, kontaktirajte neku od maloprodaja u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu.
Hvala na poverenju i srdačan pozdrav,
Vaš Mitros Music Co."

Klasika... Treba ti njih da juris da im das pare. Ti kablovi nisu uopste jeftini.

zekaisapa

Post by zekaisapa » 03 Dec 2015, 12:12

Rockatansky wrote:
zekaisapa wrote: Klasika... Treba ti njih da juris da im das pare. Ti kablovi nisu uopste jeftini.
Ma ko ih jebe... ja sam se skroz prešaltao na EBay, pa nek je i cena na kraju ista, i nek se čeka 20-30-ak dana, opet dobro, tamo moljakaju da ne daš lošu ocenu, ako ti ne stigne šalju odmah drugu pošiljku da ne bi otvarao slučaj. Domaće trgovine samo za ne-znam-kakvu-hitnu nabavku.

Post Reply