Ima li raspoloznih sa foruma ko hoce da proba trinity,jer je gotova jos jednai na taj nacin da sv oj sud o vrlinama i manama pedale?U osnovi je ista sto se sematskog dela tice ,ali je umesto tri plocica sa potovima ,na ovoj jedna,koja je povezana veoma prakticno sa osnovnim delom,sto u mnogome olaksava posao prilikom sklapanja ili rasklapanja pedale prilikom eventualne zamene lampe.
Sto se mene tice ja sam zadovoljan ali i subjektivan...pa bi mi licno znacilo i misljenje uvazenih kolega sa foruma.Cisto da budem siguran sto se tice nekih stvari...Moze da bude to i na osnovu ovog snimka...no cini mi se da je malo ovih komentara...sudeci bar po tome sto svakog dana se poveca poprilicno broj onih koji pregledaju temu a ne ostavljaju komentare.Sve jedno kakav da je ...sigurno se necu uvrediti niti zameriti bilo kom.Doduse bilo bi mi mnogo draze da su iskreno pozitivni,ali se isto tako realno treba osvrnuti i na negativne iz mnogo ,mnogo razloga.
Sudeci po nekim stvarima valjalo bi se polako pripremati ili za neke ozbiljne poduhvate ili polako u penziju

Ovakvo klackanje me pocelo da nervira i smara.