Ovakava tema bi bila dobra i za gitare ili pojačala, ali mislim da je bolje u sklopu jedne teme koncentrisati se na jednu stvar.
Znači mogla bi biti neka ocjena od 1-10 i kao neki mini rivju.
Pošto predlažem temu, mogu i početi, čisto da probijem led....
DV MARK Tubemarker
Jedna od najčudnijih, ali u isto vrijeme i najboljih OD pedala koje sam svirao. Bolje radi na klin pojačalu nego za bustovanje drive kanala. Veoma transparentna i osjećaj sviranja je sličan kao sviranje nekog fender pojačala na brejku. Ne mogu je porediti ni sa jednom drugom OD pedalom, jer nekako zvuči drugačije i vjernije. Što je najbolje vezano za nju tone i drive potovi zvuče dobro na svim pozicijama, kao da nema jednu slatku poziciju nego 5-6. Ne može se svirati kao clean boost, jer Drive potenciometar na nuli već ima dista. Ne podnosi baš najbolje druge OD pedale ispred sebe i to joj je po meni najveća mana, ali prilično dobro bustuje OD pedale iza. Pedala je fantastičnog kvaliteta, pravljena u Italiji. Koliko sam upućen, više se ne proizvodi.
Moja ocjena 9
Boss Dyna drive DN-2
Što bi rekli u Bosni, ni manjeg k... ni više dreke

Iz nekog čudnog razloga ovo je jedna od najgorih pedala koje sam probao u životu. Pedala ima samo jednu poziciju na kojoj zvuči dobro (što je po meni premalo), i na toj poziciji zvuči dobro slušaocu, ali je osjećaj sviranja nekako vještački. Isti problem sam imao sa više Boss-ovih pedala, nekako zvuk je dobar ali zatvoren gdje treba da bude otvoren a otvoren tamo gdje to nije važno...kao savršen zvuk, ali sa prezervativom