Kakvo je vaše mišljenje o Boss CE-3 (MIJ)?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kakvo je vaše mišljenje o Boss CE-3 (MIJ)?
Interesuje me kakvo je vase misljenje o boss ce-3 (made in JAPAN) pedali...
u prilici sam da je pazarim za 90evra... i kakva je u poredjenju sa small clone od EHX?
u prilici sam da je pazarim za 90evra... i kakva je u poredjenju sa small clone od EHX?
Re: KAKVO JE VASE MISLJENJE O CE-3
40-50eur i ni euro vise!rider wrote:Interesuje me kakvo je vase misljenje o boss ce-3 (made in JAPAN) pedali...

Pogledaj ako mozes da nadjes Ibanez SC-10 on je negde oko 40eur! Ja sam ga nekada imao i prodao , odlican je chorus!
http://filters.muziq.be/model/ibanez/10/sc10
Last edited by xspaceman on 04 Dec 2008, 00:20, edited 1 time in total.
- Rocket Roll
Re: Kakvo je vaše mišljenje o Boss CE-3 (MIJ)?
Moje mišljenje? Teško sr*nje.
Ali to je mišljenje, a mišljenje je kao dupe - svako ima po jedno, i obično je preveliko.
Bolje ti je da ti taj chorus nekako poslušaš uživo.
Ali to je mišljenje, a mišljenje je kao dupe - svako ima po jedno, i obično je preveliko.
Bolje ti je da ti taj chorus nekako poslušaš uživo.
Re: KAKVO JE VASE MISLJENJE O CE-3
He, he, ja ga jos imam.xspaceman wrote:40-50eur i ni euro vise!rider wrote:Interesuje me kakvo je vase misljenje o boss ce-3 (made in JAPAN) pedali...
Pogledaj ako mozes da nadjes Ibanez SC-10 on je negde oko 40eur! Ja sam ga nekada imao i prodao , odlican je chorus!
http://filters.muziq.be/model/ibanez/10/sc10

Ali u poredjenu sa chorusom sa Jazz Chorusa i nije nesto.

A cena za ovu bossovu (polovnu?) je vise nego previsoka, kanda:
http://www.google.com/products?ie=utf-8 ... 1&ct=title
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja sam imao CE2 i prodao...da, bio je MIJ...ali mi je prodaja istog tada bila potrebna da dodjem do neke gitare tada...A CE3 ako je i upola dobar kao CE2, onda...je dobar, mada sto je vec receno 50ak evra i to je to... Jedino sto svi prodaju MIJ pedale mnogo skuplje, a tek Keley modifyed...mh, ako ti se svidja bas jako, a nemozes da oboris cenu...zadovoljstvo nema cenu, u svakom slucaju. 

- Rocket Roll
Nema nekog posebnog Keeley moda za Bossove choruse, u smislu u kojem je obično reč. Keeley na chorusima promeni opamp (da bi se dobilo na HiFiju) i zameni stare elektrolite (pošto su, do trenutka kad MIJ Bossove pedale dođu do tebe, oni stari preko 20 godina, a to je previše). "Speed mod" i "Power supply mod" su, po mom mišljenju, za ukras.nemanjavelimirovic wrote:...a tek Keley modified...
Slazem se.Rocket Roll wrote:Moje mišljenje? Teško sr*nje.
Vidim da si dao oglas da kupujes small clone. On je po meni neuporedivo bolji.
@Funkomat
pa ja sam hteo to da pazarim od onog momka koji je od tebe kupio small clone pa ga sada prodaje
zajedno sa CE3
pa ja sam hteo to da pazarim od onog momka koji je od tebe kupio small clone pa ga sada prodaje

Pa kupi ga.rider wrote:@Funkomat
pa ja sam hteo to da pazarim od onog momka koji je od tebe kupio small clone pa ga sada prodajezajedno sa CE3
Ja sam ga prodao u pokusaju da skupim za pojacalo ali da mi toliko treba chorus, small clone bi bio prvi izbor.
Pa covek mi trazi 90evra:)