Digitech RP250 ili ZOOM G2
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Digitech RP250 ili ZOOM G2
pazario sam danas rp250 i skroz je ok procesor.sutra cu ga drndati malo vishe pa cu izneti opshirnije misljenje.
da kazhem po koju rech..danas sam ga chachkao 3-4 sata i procesor je odlichan.naprichali su mi da su distorzije sranje,da stvara mikrofoniju(kako je to moguce pomocu noiseless opcije?
)ma da je krsh.uopste nezhalim ni dinara shto sam dao za njega.distorzije su skroz ok,fabricki preseti nisu loshi ali moglo bi to i bolje,shtimer je ok za proc koji tolko koshta i vishe nego ok,efekti su na nivou,od flandzera do wah-wah-a sve je skroz ok,chak i zanimljivo za igranje
ja sam ga qpio za 9805 dinara,bio je na popustu,a inache koshta 12254..sve u svemu vredi qpiti takav procesor,ja sam barem odusevljen 

I meni je sasvim dobro zvucao kad sam se igrao nesto malo sa njim, neka ti je sa srecom! 
Mene interesuje, da nije neko probao Korgov AX1500G, i kakav je on naspram Digitecha? Ovaj Korg je polovan u oglasima 120e, a mozda bi za par eura mogao da snizim cenu...

Mene interesuje, da nije neko probao Korgov AX1500G, i kakav je on naspram Digitecha? Ovaj Korg je polovan u oglasima 120e, a mozda bi za par eura mogao da snizim cenu...

- mislim_stvarno
Ja ga koristim, i meni je skroz do jaja...
Pre njega sam koristio RP50, i to su nebo i zemlja...
Pricali smo malo na ovoj temi o njemu, a procitaj i dajankuki-ev review korga AX3000G, jako je slican (ima manje opcija, i stariji je al jbg...) .
http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... =43&t=3924
Moras da mu spustis cenu, bar 10e...
Mislim da smo jos negde pricali o tome ali...
Pre njega sam koristio RP50, i to su nebo i zemlja...

Pricali smo malo na ovoj temi o njemu, a procitaj i dajankuki-ev review korga AX3000G, jako je slican (ima manje opcija, i stariji je al jbg...) .
http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... =43&t=3924
Moras da mu spustis cenu, bar 10e...
Mislim da smo jos negde pricali o tome ali...