Jeste li probali nekad ovo pojacalo?
http://www.kupujemprodajem.com/Tech21-U ... -oglas.htm
Sad cu da potrazim informacije o njemu, i zvucne zapise, ako ih ima...
Neko iskustvo iz prve ruke bilo bi dragoceno.
TECH 21 Trademark 120?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: TECH 21 Trademark 120?
U stvari, zamolio bih moderatore da brisu temu.
S'o? jesi li nasao nesto primera pa ti se ne svidja ili?
Ma, vidim da je trandza (hahaha), a preskupo je... Za te pare ima boljih lampaskih solucija.
Znao sam!
Tako sam se i ja ponadao kad sam ga prvi put video i onda procitao "solid state of the art"

Tako sam se i ja ponadao kad sam ga prvi put video i onda procitao "solid state of the art"
probao - pojacalo **** kevu. novo oko 1000 tako da ovo uopste nije skupo,i radi odlicno, ucini si uslugu i probaj ga pre nego ga tako lako odbacis.
i nemora da znaci da je pojacalo dobro sao zato sto je lampasko i da je isto lose ako je tranzistorsko
i nemora da znaci da je pojacalo dobro sao zato sto je lampasko i da je isto lose ako je tranzistorsko
Ok, hvala.
Ali ja vec imam pristojno tranzistorko pojacalo, a probe sviram na vrhunskom tranzistorcu (Jazz Chours), ali nekako... sta ja znam... 'OCU LAMPU, bre.
Iskreno, cak ni sam Jazz Chorus ne moze da se nosi sa jednim matorim Carvinom lampasom, slusam to svake nedelje, pa znam...
Ali ja vec imam pristojno tranzistorko pojacalo, a probe sviram na vrhunskom tranzistorcu (Jazz Chours), ali nekako... sta ja znam... 'OCU LAMPU, bre.

Iskreno, cak ni sam Jazz Chorus ne moze da se nosi sa jednim matorim Carvinom lampasom, slusam to svake nedelje, pa znam...

to je ok ali jazz chorus i tech nemaju ama bas nista zajednicko.tech radi analognu emulaciju fendera , marshala i mese i to radi odlicno moze da se nosi sa lampasima s tim sto nemas zajebanciju sa ulaganjem u lampe svakih par godina.
BTW i ja sam za lampu uvek ali ovo stvarno spektakularno radi posao
BTW i ja sam za lampu uvek ali ovo stvarno spektakularno radi posao