Carl Martin Plexitone vs. Tonebone Plexitube?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

dejankuki
Ćale - moderator

Re: Carl Martin Plexitone vs. Tonebone Plexitube?

Post by dejankuki » 28 Mar 2009, 09:32

Hmm, ne mora doci do zakljucavanja.. mislim, stvarno ne mora... samo molim ucesnike da prihvate tudje misljenje.. kao misljenje.. i gotovo.

Ne mora da znaci da ono sto se meni svidja, mora i sinisakeu ili ne znam... nekom trecem..

Dakle, zaustavimo se na konstataciji da svako ima svoje misljenje i iskustva.. .. uvek postoje 3 strane istine... i tako te fore i forice..

Mada, moram da kazem, da neki od diskutanata imaju blaaagu sklonost ka tvrdnjama "moje je zakon"... samo kazem .. nije brate..

ajmo polaaako i da se postujemo... mmmmmKej? i bez diskusije na ovu poruku.. mislim, cemu!?

boki1978

Post by boki1978 » 28 Mar 2009, 09:38

@Rocket
Hmm... :D MA ne shvatam te pogresno, mada ako se ne veram na samom sajtu pishe da je ovu pedalu Gilmour koristio do 2007.
Vidfish, ja obozavam Gilmoura zbog kristalnog tona, ali sam ja trazio malo versatilniju overdrive pedalu, znaci da moze da se namesti da ima i malko vishe gaina od Gilmourovih solaza.
Nego, ne znam da li si citao tekst iz SNM sa Vlatkom, treba reci da pored ove Vlatko koristi i Soldano GTO,Mesa V-Twin,Turbo Rat, BZ Electronics, tako da to nije merilo, jer i ti i ja da isto ili sl.zaradjujemo kao i on imali mi raznovrsnije pedale. On je sam rekao da cesto menja pedale tako da je zaista pitanje sa cim je i sta svirao 8)

Pozz!

sinisake
The original one

Post by sinisake » 28 Mar 2009, 09:50

Meni ova druga nekako masnije zvuci, a imam utisak i da je svestranija. Ja ne bih kupio nijednu, cak i pod pretpostavkom da pare nisu problem :D . :ziveli:

majtimika

Post by majtimika » 28 Mar 2009, 10:32

kao prvo MORA da se proba nesto da bi se doneo sud o njemu. kao drugo radio sam po originalnoj semi cak i sa originalnom kopijom plocice 1:1 . Trece Ono da nepravim greske sam se salio i zato necemo o mom ili tvom umu zato sto cemo zavrsiti u materini obojica. cetvrto nisam egoista nego govorim sta mislim svidelo se to nekom ili ne , znaci ako je nesto sranje ja cu ti to i reci bez obzira ko si i sta si,neki kao ti ce da se tripuju zbog toga a drugi koji su normalni nece.

Pored toga ja kad mi dokazes da nisam u pravu se povucem i kazem ok, a ti do kraja teras svoje subjektivno misljenje zasnovano na googlu i youtube-u

Ostaj mi zdrav i da se nedruzimo vise, moze. :ziveli:

na kraju krajeva svako ima svoje misljene ja moje, ti tvoje i nevredi da se ubedjujemo.

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 28 Mar 2009, 16:28

boki1978 wrote:Nego, ne znam da li si citao tekst iz SNM sa Vlatkom, treba reci da pored ove Vlatko koristi i Soldano GTO,Mesa V-Twin,Turbo Rat, BZ Electronics...
Da, čitao sam, čak sam sa njim i par mejlova razmenio na temu pedala - on ima originalni A/DA flendžer, pa mi je to bilo jako interesantno - a Tube Drivera se nismo dotakli, tako da ne znam tačno gde & kad ga je koristio.
boki1978 wrote:...na samom sajtu pishe da je ovu pedalu Gilmour koristio do 2007.
Koliko znam, od 1993. do danas mu dva Tube Drivera ne silaze sa pedalboarda. 2007. je samo zamenio model (BK Butler za Chandler).

Post Reply