Nisam još, pa mi glupo da se javljam dok sve ne završim...
Trenutno, rešavam problem napajanja i za to ću da iskoristim ovu temu:
viewtopic.php?f=43&t=1633&start=0
Konkretno, šemu koju je Sava postavio na 2 strani ove teme. To će biti gotovo tokom sledeće nedelje,samo da nadjem malo vremena da otrčim do MikroPrinca,a posle do drugara-da sve to lepo zalemimo.
Još se razmišljam šta da radim za kofer, tj. od kog materijala da to napravim. Tanke ploče, za starnice kofera,od punog drveta je izuzetno teško naći (nemoguće) ,pa sada razmišljam da li da to bude od šper-ploče. Opet, šperka je teška i mislim da nije najsretnije rešenje. Po glavi mi se mota i misao da saam kofer bude od onog jako presovanog kartona debljine 3-5mm (Od njega se inače i izradjuju koferi koji se posle presvalače plastikom). Taj materijal je najlakši,ali se nameće pitanje sigurnosti.
Gotovi aluminijumski koferi za alat su mali,jer meni treba kofer čije su unutrašnje dimenzije kofera bi bile 60x40x15cm, a na takav nisam naišao. Da se razumemo, nemam ja toliko pedala, nego trenutno pored pedala koristim i Zoom2020 koji nije tako mali,a i razmišljam o budućnosti...
Iskren da budem, očekivao sam da će sve ovo zahtevati manje cimanja, tim pre što već imam iskustva sa pravljenjem haubi za akvarijume od medijapana (on je mnooogo težak,tako da sam ga odmah isključio iz izbora za kofer pedalboarda), ali traženje materijala kao i količina koju moram uzeti se postavila kao neočekivani problem. Aktivno razmišljam o tome, ali fax, probe, žeMske

zaista ostavljaju malo vremena (a i kada ga ostave obično je to vreme kada ni jedeno stovarište ne radi), tako da nikako da izpazarim sve i da udjem u podrum.