Distorzija na pojacalu mi ne radi najbolje.

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

VoxPopuli

Re: Distorzija na pojacalu mi ne radi najbolje.

Post by VoxPopuli » 30 Mar 2009, 20:40

infected wrote:Ta lampa 12ax7(electro-harmonix) ti kosta 10EU,ja sam je skoro kupovao jer mi se isto pojacalo nesto poremetilo(kad sviram pod distorzijom gusi se,onda u svirci se naglo stisava....itd),kad sam je zamjenio pojacalo se i dalje isto ponasa,tako da sam bacio 10EU. Cisto sumljam da je ta lampa jer se ona rijetko kvari,najbolje ti je da ga odneses u servis..
Ma i ja sumnjam da je lampa, jos se kod mene ne stisava vec se jednostavno rasipa zvuk (khhhhhhh :roll: ), pa cak kao da nema distorzije kad nekad okinem praznu E zicu.A klin ko suza cist.
Ma mene brine sto je unutra j....i racunar i bog te pito ako je kod njega nesto ostislo.
A ulazi jeftini, plasticno kuciste i oni koji su imali problema sa ulazima kazu da se brzo prljaju i slabi lemovi sta ti ja znam.

Samo jedno pitanje serviserske prirode. Jel nema nikave sanse da mi ovlasteni serviser Voxa popravlja pojacalo u firmi u kojoj nije kupljeno a da vazi garancija??? :cekic:

istiqrac

Re: Distorzija na pojacalu mi ne radi najbolje.

Post by istiqrac » 30 Mar 2009, 21:37

[quote="VoxPopuli"

Samo jedno pitanje serviserske prirode. Jel nema nikave sanse da mi ovlasteni serviser Voxa popravlja pojacalo u firmi u kojoj nije kupljeno a da vazi garancija??? :cekic:[/quote]

Ovo je Srbija, tesko!!!

Post Reply