Resio sam da kupim neko lampasko pojacalo.Prvo sam hteo glavu i onda naletim na ovo: Marshall JTM60 Vintage 2x12" Celestion,60W,full lampas za,po meni ok lovu za tako nesto (kad kupim,mozda i kazem,ali jos nije vreme)...Kupljen je u aprilu 1998. i sviran mozda godinu dana ukupno,jer je covek isao u inostranstvo itd...Prve lampe,sve,bas sve kao iz radnje,netaknut,mozda je dva puta iz kuce izasao...
Sad mi trebaju saveti u vezi sa ovim pojacalom,dobro bi bilo kad bi mi neko ko ga je vec imao i probao rekao par reci.
Pojacalo sam licno probao i video,ali me najvise zanimaju tehnicke stvari,kog je kvaliteta,kako se pokazao,da li se kvari...Posto se tako nesto ne proizvodi...
Sve odlicno radi na njemu s obzirom da su prve lampe,ali posto ja nisam imao iskustva sa lampasima,da li neko moze da mi kaze da li one propadaju i kad nerade?
I ako se neko seti jos koje korisne informacije,bilo bi odlicno...
Hvala u napred i evo neke slike sa neta,cisto da se vidi kako izgleda od prilike...
P.S. Covek mi cuva pojacalo do srede 22. pa bi bilo pozeljno da do tada dobijem par informacija...