Problem sa behringerom gdi21

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

KnightOfDoom
Site Admin

Re: Problem sa behringerom gdi21

Post by KnightOfDoom » 17 Apr 2009, 20:56

Ne mislis da ti mozda klipuje dok snimas a?

MaLuCkO

Post by MaLuCkO » 17 Apr 2009, 23:53

KnightOfDoom wrote:Ne mislis da ti mozda klipuje dok snimas a?
Ma bio mi je pojacan level na behringeru do kraja!Fala jos jedanput :mrgreen:

Blingo

Post by Blingo » 18 Apr 2009, 10:05

E, ne sekiraj se oko ovoga za adapter.

Moj GDI neće u opšte da radi na bilo kom adapteru (u igri su bili neki sa buvljaka, DigiTech i Korg) osim na Behringerovom ili dok ove pobrojane ne priključim na daisichaih (valjda se ovako piše :hide: ).

Malo sam istraživao i shvatio da je na svim gore pobrojanim adapterima džek bio 2,5mm, a GDI traži striktno 2,1mm , što je i Boss-ov standard. Zanimljivo je da je Boss DS-1 bez problema radio sa svim adapterima, osim ovog sa buvljaka za koji se ispostavilo (unapred znalo? :? ) da je shit.

Još nešto, kada priključiš pedalu na adapter, a ako u pedali postoji baterija, sve pedale koje sam do sada imao prilike da porbam su tako napravljene da automatski počnu da vuku struju sa adaptera, a ne sa baterije. Obzirom da ti priključiš adapter,a da iz njega ne dolazi struja u pedalu, logično je da pedala ne radi, a da čim izvučeš džek iz nje ona proradi, jer kako nema adaptera ona počne da vuče struju iz baterije.

Nadam se da ovo nije bilo šreviše knfuzno... :(

Kada isključuješ pedalu, UVEK izvadi i kabal iz "IN" džeka na pedali - i ako je pedala na izgled isključena, baterija će se trošiti sve dok ne izvučeš kabl iz "IN" džeka.

:ziveli:

Post Reply