Z*Z*Z wrote:dosta mojoa kod Doyla izlazi iz perfektnog "plesa" izmedju ampa i gitare - chika zna sta radi

I u to ime

!
Čika barata sa fazom kao da se rodio sa jednim...
Naravno, nisam ovo okačio da bih pitao "Kako da zvučim k'o Doyle" - prest'o sam da budem u tim i sličnim fazonima odavno, još pre par dana.
Ok, ajd' sada malo ozbiljnosti od mene:
Z*Z*Z wrote: meni ovaj klip kaze da je formula = volume pot na stratu oscilira od 8do 10, analogman silicon fuzz face, 80% nekog vibea sa 70% mixa i mid-speedom i VEOMA pojacanim pojacalom koje daje prirodnu kompresiju fuzza
Da, tu možemo da se složimo. I ako se non-stop potencira da koristi Ge faz, ja sam možda samo u 2-3 navrata čuo taj Ge faz. Na većini snimaka koje imam se
jasno k'o dan "vidi" (čitaj -
čuje) da je u pitanju neki Si.
E sada, ne znam da li ćemo se složiti oko ovoga ali - fuz se u rasponu gitarskog pota od 7 do 10 više prlja i čisti nego što menja glasnoću. Kada se odvrne na 10, hoće ponekada malo da "potone" zbog prevelike saturacije i sl.
Opet, čuje se kako u trenutcima zgazi nešto što ga malo konkretizuje i izbaci iz celokupnog mixa???
Samo da ne dođemo do zaključka da se, na neki način, bustuje uz pomoć UniVibe-a...