RR pRRedstavlja: Roger Mayer Spitfire/Mongoose/Bonus Fuzz

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Rocket Roll

Re: RR pRRedstavlja: Roger Mayer Spitfire/Mongoose/Bonus Fuzz

Post by Rocket Roll » 09 May 2009, 17:44

Dobro pismo! Zaboravio si da dodaš "čitam vas od svoje sedme godine i do sada nisam propustio nijedan broj!" :lol:

Da ne zaboravim, uspeo sam da provalim u čemu je dobar deo pomenutih "nedostajućih 10%" - u shemi stoji da je u Mongooseu LM308, baš kao u ProCo Ratu, a u Nyarlathotepovoj pedali je zapravo LM301AN. Možda je u pitanju skorija promena... ali je svakako promena na bolje! Ubacio sam trista keca u svoj i dobio onu "drvenost" koja me toliko fascinira na originalu - suptilna ali bitna razlika.

guv'nor

Post by guv'nor » 09 May 2009, 18:14

Rocket Roll wrote:Zaboravio si da dodaš "čitam vas od svoje sedme godine i do sada nisam propustio nijedan broj!"
Ma da, k'o da sam ja pre svoje petnaeste naučio da čitam. :mrgreen:

Ali eto, sada si mi proširio inspiraciju. Hvala! :D
Da dopunim (ili jednostavno samo nadovežem na Rocketov post) -
Simulacija humbucker/mahagony uz savršenu očuvanost onog, svima nam dragog, drvo+metal karaktera.

Barem ja to tako čujem... :hide:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 11 May 2009, 09:33

Rocket Roll wrote:Dobro pismo! Zaboravio si da dodaš "čitam vas od svoje sedme godine i do sada nisam propustio nijedan broj!" :lol:

Da ne zaboravim, uspeo sam da provalim u čemu je dobar deo pomenutih "nedostajućih 10%" - u shemi stoji da je u Mongooseu LM308, baš kao u ProCo Ratu, a u Nyarlathotepovoj pedali je zapravo LM301AN. Možda je u pitanju skorija promena... ali je svakako promena na bolje! Ubacio sam trista keca u svoj i dobio onu "drvenost" koja me toliko fascinira na originalu - suptilna ali bitna razlika.
carski!
jedva cekam da cujem.

ovo je samo jos jedna potvrda da fanatik kao ti moze da sasije i 100% autenticnog mungosa.
bravo!

Post Reply