sinisake wrote:
Eto, i taj Gilmour... pa nije njemu sa neba pao taj bending, taj vibrato i taj ton... radilo se na tome, godinama... Nije on samo
izrazavao sebe i svoje emocije, no je tupio jagodice, posteno.
Ih...neko drugi i mozhda, al David? Pa meni se bash chini da je on izrazhavajuci sebe svakog momenta kada je drzhao gitaru u rukama polako popravljao taj bending i shta sve ne. Nekako ne mogu njega da zamislim da sedi i poboljshava polako elemente svirke.
Hm, kad bolje razmislim takvi likovi, a takav sam i ja hvala bogu, su od ukupnog vremena koje su proveli na instrumentu 90% svirali i bavili se muzikom, ili bar muzichkim izrazom svojstvenom sebi. Dok kad shreder sedne 12 sati dnevno i vrti neshto shto zvuchi kao golo sranje, te nakon godina izadje na scenu da odsvira pesmu od 5 minuta koja tek tad dobije neki smisao i, omiljenu nam, formu, tek tad mogu da kazhem da je taj chovek pocheo da uzhiva u instrumentu, razume se na jednom tehnichki izrazito napadnom i visokom nivou.
Shto bi se reklo, lik koji je snimio Amazing Shreding Fast Arpeggio Extreme se od ukupnog svog sviranja gitare bavio muzikom(ako melodichnishred i dalje nazivamo muzikom

P) 2% od ukupnog vremena provedenog na gitari, dok je Gilmour to uchinio sa ajde smanjicu na 80%. Zhivot je kratak, izrazite se, ne vezhbajte ne stizhuci da se bavite muzikom.
Razume se da je ovakav pogled podlozhan kritici, al eto palo mi to na pamet da tako pogledam, odoh sad a ti Ljubo vidim da si se smorio kao njasvi, matoranchitju kupi Xotic RC Booster i uzhivaj