Podni štimeri
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Podni štimeri
0 dinara, Visa kreditna.
- BaalBehrit
Odlično, hvala! Eto me i ja naručujem čim mi legne plata. 

Pitchblack plus ovde trenutno, toplo ga preporučujem. Precizan, može se podesiti da radi tačno onako kako nekom odgovara, pregledan je, a moći imati u istom pakovanju A-B switch kutijicu za dve gitare je dodatni bonus.
Nebojsa, kako si zadovoljan stimerom?
Sad ga vec imas malo duze...
Sad ga vec imas malo duze...
ja ganjam moj cherub od kraja juna.najboljih 19 e ikad potrosenih u mom zivotu.sve radi kao prvog dana,sjutra da rikne vazda mu fala,samo da ga ne ureknem.
ps.podno stimanje-intimno brijanje...
ps.podno stimanje-intimno brijanje...
- BaalBehrit
Blagoje, koji Cherub i na kom štimu ga koristiš?
I da, bilo fino kada bi Nebojša ostavio neki kraći review kako se ponaša štimer, pošto planiram da naručim danas/sutra.
I da, bilo fino kada bi Nebojša ostavio neki kraći review kako se ponaša štimer, pošto planiram da naručim danas/sutra.

Džaba, nisam ga maltene koristio u realnim uslovima.
Ispostavilo se da je nije radio na baterije kad je stigao (mada je stigao sa baterijom). Dao sam ga drugaru da isproverava žičice pre par nedelja, i nikako da ga nateram da uradi to
Ispostavilo se da je nije radio na baterije kad je stigao (mada je stigao sa baterijom). Dao sam ga drugaru da isproverava žičice pre par nedelja, i nikako da ga nateram da uradi to

pt-5.
u hromatskom modu,gitara najdublje do drop A (mastodonovski),regularno hvata i H (B,kako ko zove),drop H,pa na vise,bez harmonika (flazoleta,kako ko zove),sve ultrabrzo i sve kako treba.bas sam najdublje spustao u H,i to neko smece,opet bez ikakvih problema,sve sto ima kvalitetniji i postojaniji zvuk tek sljaka bez ikakvih problema.u direktnom poredjenju sa boss tu2kom ja ali apsolutno nikakvu razliku nijesam skontao ni u brzini ni u preciznosti.zato digitech handwire je ispao patetican,cherub radi i brze i preciznije i to MNOGO,ovaj digitech je bio los nenormalno.sad,dal' je to do tog primjerka ili su takvi,ne znam.cherub ne jede ton,ne mijesa se,radi svoj posao,cak mi sluzi i da saljem struju dalje u pedale tj prvo ide adapter u njega pa iz njega dejzi cejnovanjem dalje u ostale,sve radi kao sat.ponovicu po stoti put,najbolje utrosenih 19 e ikad u mom zivotu.
Gde se može naći ovo?
Zvao sam sada Mix u NS i nemaju, nisu ga ni imali...
Zvao sam sada Mix u NS i nemaju, nisu ga ni imali...

- BaalBehrit
I ja zvao Mix u Beogradu, kažu da neće više da ih naručuju jer su podigli mnogo cene.
uuuu,al' me je onda ukenjalo.
probajte i centralu i sve ostale poslovnice,mozda je jedan nedje zapao,ako je ostao i onaj njihov mega dilej nedje zemajte,i to je strasna sprava.ja prob'o,nem'o pare tad,posle bilo kasno,proslo kod dzindzera.
isao sam bar tri puta kod njih po stimer,na sajtu i na kp.com stojalo 19 e cijena,dodjem u prodavnicu oni kazu da mu je 3500 cijena.treci put kad sam bio,ja fino kazem 'aj' ti baka provjeri cijenu na netu i zovi sefa pa pitaj,ja evo mjesec dana gledam tu cijenu.oni zovnuse,i bejah u pravu.stvarno,njima u njihovom cjenovniku stojala cijena od 3500 da ne bude da ih crnim na pravdu boga,ali eto samo kazem da treba malo procackati,izgleda da menadzment im i ne fukcionise bas ponajbolje.da sam znao da ovako radi ova sprava,vala bih dao tih 3500 da je8e mater.

probajte i centralu i sve ostale poslovnice,mozda je jedan nedje zapao,ako je ostao i onaj njihov mega dilej nedje zemajte,i to je strasna sprava.ja prob'o,nem'o pare tad,posle bilo kasno,proslo kod dzindzera.
isao sam bar tri puta kod njih po stimer,na sajtu i na kp.com stojalo 19 e cijena,dodjem u prodavnicu oni kazu da mu je 3500 cijena.treci put kad sam bio,ja fino kazem 'aj' ti baka provjeri cijenu na netu i zovi sefa pa pitaj,ja evo mjesec dana gledam tu cijenu.oni zovnuse,i bejah u pravu.stvarno,njima u njihovom cjenovniku stojala cijena od 3500 da ne bude da ih crnim na pravdu boga,ali eto samo kazem da treba malo procackati,izgleda da menadzment im i ne fukcionise bas ponajbolje.da sam znao da ovako radi ova sprava,vala bih dao tih 3500 da je8e mater.
- BaalBehrit
*sigh* Nema ih nigde, mislim da ću ipak naručiti ovaj što je Nebojša uzeo.
[shady mod]dacu ti ja moj za 149e[/shady mod]