http://www.stratoblogster.com/2010/01/1 ... strat.html
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ja ga nisam upoznao, ali sam se cuo s njim, jednom ili dva puta, pre kupovine djitre, i razmenili smo nekoliko mejlova, u vezi sa nekim pojacalom.Prvo pitanje, da li je neko od vas upoznao Dadulu, Dragana iz Indjije ili ostvario bilo kakav vid komunikacije?
Naravno.a drugo niti se prodaje nova roba od strane poslovnog lica(sem prodavnica koje na K/P oglasavaju),niti se izdaje fiskalni racun,niti ima garancije,niti ima tehnicke podrske i servisa...tako da ovo oko ljage i ugleda moze slobodno da se zaobidje.
Cika Dragane, posto vec citate sve ovo, bilo bi lepo i da se licno ukljucite i kazete po koju pametnu. Ne sumnjam da generacija crvenog pasosa ima sta da objasni ratnoj decurliji. Svakako cemo izvuci vise koristi nego da stidljivo ceretamo naokolo o glupostima koje smo ovde procitali. Prepucavanja ne treba da vas brinu, izbegavajte ih! Iskustvo vam opravdava "ja sam svoje rekao" stav.BluesBoy wrote:Ne pokusavam da glumim advokata samo iz najboljih namera to radim, jer mislim da je na coveka bacena ljaga i optuzujete ga bez nekih validnih dokaza... Dragan vas sve puno pozdravlja i kaze da ste mu i simpaticni, ne pogadja ga to ali malo izgleda smesno, cim mi stigne mail ja cu okaciti na ovoj temi, vidimo se uskoro
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest