ja sam svakako na svom primerku planirao da isprobam, pa cu ti javiti kako to radi, nisam ni ja neki narochit fan te opcije da bih je imao kao must have ali ono, s obzirom da sam u fazonu stackovanja pedala onda sam kapirao da bi mi clean blend bash na mufovskoj pedali mozhda totalno izmenio upotrebu iste, pa zato hocu da probam. Hm, vidish mogao bih to da ubacim basistkinji na onaj Soda Meiser...super ste mi dali ideju
p.s. josh uvek sam ljut na tebe zbog onog shto si uradio sa privatnim porukama
Odavno ja merkam sunn pojacala. Upravo pakujem predpojacalo sunn 100s u fet formi. A ono je 200s, sa bandaxal tonestack-om umesto originalnog sunn-ovog ( marshall-ovog ). I pre sam imao 100s spakovanog u vecoj kutiji i ton sa njim je bio ... nenormalno dobar. Svirao sam yamaha rbx 170 sa 3 godine sarim zicama. Bez preamp-a ton je bio beda, sa preampom moj bass je jeo zivu decu. Ali nisam probao da ga prljam sa distorzijama. Mora jedan faraon pasti u kutiju da se ovo proveri.
shta je bespotrebna glupostm, gutshots? ma daj matori, pa tu se veshtina builder-a najlakshe vidi opet, probao sam mnogo pedala koje su izradjene fantastichno ali kojima nije "nashtelovan" zvuk, nekad je dzhabe sve elektrotehnicharima koji poznaju materiju na molekularnom nivou ako nemaju uvo za zvukic