ja wrote:ajde sad ti nebojsha, trifune, ljubisha ili kako god.. reci meni jednu stvar.. da li ti zelish uopshte da prodash tu gitaru?
Ajde sad si napokon priznao da je kopija, ali ti je cena previsoka za kopiju..
pogotovo shto se na slikama vidi da i nije neshto preterano kvalitetna kopija. Sad ti meni reci, zelish li ti da dobijesh neke pare uopshte?
Realno, kad bi spustio cenu na 250/300e mozda bi ti se neko i javio i kupio to od tebe, ovako ne znam da li si lud ili idesh po sistemu "ne jebe lep nego uporan" pa cesh da 5 godina imash taj oglas dok ti se ne upeca neki klinac sa parama koji veruje u tu prichu..
MOZDA bi ti to uspelo kada ne bi postojao internet, ovako teshko.. PA reci ti meni, zelish li pare ili ti je ovo zabavno?
Pozdrav
sv. trifun wrote:postovani Sale dali bih bio ljubazan da mi kazes ko ti je bila uciteljica da bar nju zveknem posto tebe ne mogu jer nisam nastran!!! Obavestio sam Administratora i policiju Zbog vasih uznemiravanja i sve poruke presnimavam Za pismene lepo pise da se gitara prodaje kao kopija Gibson Flying v vibrola bar deluxe i njene karekteristike vec po kozna koji put se ti javljas i vredjas me a lepo sam tebi i ostalima rekao i napisao da me ne vredjate i zaobidjete ako mislite da ovo ne vredi da jhe krs losa kopija zasto onda zovete i jurite za njom Nego nema nigde na svetu taj model za te pare i Treba da te je stid Sto u opste Radis taj posao sviras gitaru Jer nemas pojma o zivotu ovaj model Gitare na netu Fabricki kosta ne verovatnih 46000funti to ti je nekih 60-70 hiljada eur a ja ovu prodajem kao kopiju za smesnih 700eur tako da NESTANIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sv. trifun wrote:i pogledaj na svojoj gitari Music man luke pozadi na glavi pise USA i slicno a to je vodeni decal varas narod prodajes je kao originalnu za 1350eur a ne vredi ni 300eur zbog toga mozes zaglaviti robiju
ja wrote:hahaha care, moj musicman se trenutno prodaje u prodavnici gde je kupljena..
ja ti se javljam po prvi put, i ne vredjam te nego pitam lepo. do sada si bio nebojsha, pa si bio ljubisha pa si sada (sveti?) trifun, a do skoro si prichao kako je gitara original, ali je prodajesh za male pare jer je modifikovana. necemo da se lazemo.. usput, poshto si fenomen, postao si jako poznat u krugovima muzichara koji su na kupujem prodajem.. ako nishta drugo, bar zbog toga mozesh reci da si uspeo u zivotu
a sa uchiteljicom bih mogao da te upoznam, bar da nauchish gramatiku
i da se razumemo, kontaktirao sam te iz najbolje namere, da bi shvatio da necesh nikoga uspeti da prevarish
pozdrav i sve najbolje
nije toliko zanimljivo, al ajde da ne propadne.. neverovatno je da se on i dalje drzi iste priche i ne odstupa od nje ni mrtav..