drugo,moje izvinjenje sto ne pojasnih neke osnovne stvari,ja prvi kad dajem moje misljenje i pokusavam da pomognem pitam kako ces i dje da koristis spravu sto ja ne uradih.opet,prastaj za to.
naime,ja sam ti jedan jako old skul momak i imam srecu da radim u studiju i mogu da se panjim do besmisla vise-manje kad to pozelim.znaci kuci kad dodjem,komp se koristi,kad dodjem u studio,pojacalo na 11.ako bas krene glava da mi prskava,izadjem u susjednu prostoriju,fala bogu kablova se ima,bitno je da se krlja.

e sad,pojacalo je 50tica,pa sam kontao da ce neko ko bude morao ili htio da pretrpi teror mog sviranja uzivo nekako izdurati.ako ne,ima se pedala.
isao sam logikom da ono so se meni dopada kod sve te price jeste ta cistina koja mi je neophodna a i zelim je od dista,i to otpanjenog.znaci,gejna ne mora da bude sad neko ludilo,npr ova tallica tj sa mastera je dovoljan.bitno je da sve to izadje i da se cuju tonovi koje svirah.a to sam cuo kod ova marsala koje ti navodih pa rijesih da provjerim zakljucak sa vama.
u svakom slucaju,da ne palamudim jos vise,skontao sam da se baci taj arendodo mod i 6550 jer sto kazes,nije secer u vodu,a sve zarad otkrivanja nekog svog tona.
jos jednom,hvala ti,duzan sam bar pivo,a srescemo se vala.