ako razmišljaš o lovi i kupujem-prodajem situaciji u srbiji, onda si u pravuFenderica wrote:Svaciji stav je ovde dobar..ali ja kao klinac koji bi da sebi nabavim pojacalo za gitaru na kome cu da sviram sam sve usraniji da tako kazem? Stigosmo do toga da gitaru privezem na ajfon i sviram preko mobilnog jer necu cuti razliku u zvuku. Dobro..sta ja da kupim? Ajfon..lampasa..trazistorca..hibrida..kompjuter sa softverom koji simulira pojacala i pedale.. mislim da je svakom jasno sta su budalastine a sta realnost. hocu brate nesto sto svira svako normalan..sto je standard i sro ne gubi cenu pri preprodaji. To je znaci polovno pojacalo..analogno..lampasko..uvek je na ceni..ili neko polovno tranzistorsko za ispod 200 ili jos bolje oko 150 evra. Ajfon da kupim..softver za njega za dve godine nece da vredi peti deo onoga sto je vredeo - cist gubitak. Procesori isto..kao sto kaze maksa..gde skladiste one procesore od pre par godina koje niko ne svira..svi hoce najnovije..koji su to gubici na procesorima. Ne bih da namecem neko svoje misljenje ili stav..ali zar nije najbolja opcija najjednostavnija..ona standardna..pojacalo-kabal-gitara. Eventualno neka pedala za efekte. Dali ce biti tranzistor.hibrid.ili cistokrvan lampas.zavisi od toga koliko si spreman da platis. Nema tu izmedju kao sto over pokusava da prikaze.jer goFno of ajfona i softver za njega kosta kao bolji lampas a za dve godine za njega i njegov softver mozes da kupis boss ds1. Kako je onda dobra solucija digitalna era? Kada je to kozmetika koja je popularna dve sezone?
ako pričamo o zvuku, mogućnostima i opcijama..onda ta proverena kombinacija gitara-kabal-lampaš ne pruža baš mnogo mogućnosti