TAROT!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ti bi da se jebesh a da ti ne uđe??? Pa di to ima???sinisake wrote:Levi kanal, jos jedared:
http://www.box.net/shared/9modmgr396
Malo veca mas' i malo kvalitetniji, usmereniji, direktniji ton... Jbg, nedostaju mi bolji epiteti...![]()
mislim_stvarno, fala na predlogu, sad cu da pogledam sta je to...
Sad ce ispasti da se zezam, ali stvarno imam utisak da mi je posle 10+ godina druzenja sa DS konceptom dosta, malko bi nesto SKUPLJE, a za iste pare, hehehe...
Pa jest, ali sam po tvom opisu očekivao neki out-of-space soundsinisake wrote:He, he, al' bez zezanja, zar nije fina, topla i meka distorzija?
Sve vreme citam ove gomile postova na ovih x stranica i mislim to isto. Sinisa, kupi pismeno pojacalo, dzaba ti sve pedale ovog sveta ako ti je amp prosek (koliko ga god voleo taj umorni Peavey to jeste). Evo, kad mi bude gotov amp (za nekih mesecak dana) pozivam te da svrnes da gi odvrnemo, mozes da vidis i sa Mr Guv'nor-om da probas njegovog vintage Marshall-a... Hoces toplinu i mas' a bodes tranzistor u tranzistor sa jos jednim tranzistorom preko, misi nači naaš, neće da možeZ*Z*Z wrote:Takav ton, i jos milion zanimljivijih (za moj ukus) ces dobiti kupovinom lampaskog pojacala
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest