"Sanford & Sonny", imena "tvoraca" Bluebearda:Rax13 wrote: Shta pishe na pedali, ne mogu da izvalim?

"And the answer is... none more black!"Duane wrote:ja bi ovako nesto kupio, samo da mi stoji u lancu, ne bi morao ni da palim!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa za par pedala ti je potpuno svejedno gde su dzekovi ali ako ih imas vise i malo prostora na pedalboardu (kao sto meni pedale u kofer staju u mmRocket Roll wrote:![]()
Nemoj da ti je žao, plastifikacija je tako debelo urađena da je bateriju teško uguraticccira wrote: P.S. I should have had the black one too
Da imam dvoredni pedalboard, pravio bih sebi najkraće moguće patch kabliće sa "Maršalovim" konektorima...Funkomat wrote:ne bi npr mogao da stavis jos jedan red pedala iznad i gazis ih od tih kablova koji strce a i pri transportu bi se gnjecili i brzo s'ebali.
Vistinu.Rocket Roll wrote:K'o џермејнијум ФазФејс.Funkomat wrote: A kako zvuci?
But it's so badassRocket Roll wrote:Nemoj da ti je žao, plastifikacija je tako debelo urađena da je bateriju teško ugurati]
Sto se ovih prvih tice, ne znam gde ima da se kupe kvalitetniji ali ja sam imao par patch kablova sa njima i uzasni su. Pokidaju se posle bukvalo 3-4 vadjenja. Onaj deo koji ulazi u pedale se svaki put odlomi od drugog dela a i sirac je, ako se dobro secam, jednom davno rekao da su se s'ebali jos dok je pokusavao da ih zalemi.Rocket Roll wrote:Nemoj da ti je žao, plastifikacija je tako debelo urađena da je bateriju teško uguraticccira wrote: P.S. I should have had the black one too![]()
Da imam dvoredni pedalboard, pravio bih sebi najkraće moguće patch kabliće sa "Maršalovim" konektorima...Funkomat wrote:ne bi npr mogao da stavis jos jedan red pedala iznad i gazis ih od tih kablova koji strce a i pri transportu bi se gnjecili i brzo s'ebali.
...ali bih prvo proverio da li su ovi dovoljno robusni, pošto su jeftiniji:
Na Banzaiju ih ima tajvanskih (bolji od kineskih u svakom slučaju) i originalnih Switchcraftovih.Funkomat wrote:...ne znam gde ima da se kupe kvalitetniji ali ja sam imao par patch kablova sa njima i uzasni su.
Pustiš ih da izađu par puta zajedno, ne ispituješ ih kako su se proveli kad se vrate kući... Ako im ne ide, jednom se zahvališ a onom drugom daš pare da sledeći put u kafić izvede neki drugi, privlačniji germanijumski tranzistor. Jednog dana ćeš shvatiti kako jedan neprestano priča o drugom, želi da mu upozna mamu i tatu, često prenoći kod njega, i onda shvatiš - oni su par!faks wrote:...kako da uparim trazistore za tonebender mk2?
Ne. Ali se dešava da ružne ribe beže iz kafića u kom sviraš kad u lancu imaš pedalu sa gerAnijumima.faks wrote:i da li utice (negativno) signal iz pedale sa germanijumima na ostale u lancu?...
nisi jedinifaks wrote: a znas i sam kako bih voleo da imam MK2
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest