Uglavnom, dabog da ga ja pojacavao najstrasnije, stvar ugodjaja

Doduse ukusi su razliciti, dao sam tada decku da proba i kaze da bi njemu trebao 4x12 jer su oni glasni na probama

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ako sam uspeo u tu Žicu da popnem Ampeg 8x10 kutiju u flight caseu, sve će ući!nenadnenad wrote:4x12 + 6x12 + dve glave...... GL , trebace ti prikolica za kola.Ne bi nikome pozeleo da unosi recimo gore u zicu tako nestoal pretpostavljam da cuvas za marakanu
Sviraj RolandaUP_THE_IRONS wrote:uf,uf,uf....dok sam sve procitao...xD
sve je to ok sto ste rekli,i hvala sto ste se raspisali.....ali danas sam pricao sa stricem(Gitarista iz BANDX-a ) i jos jednim drugom....i oni kazu da ipak ja jos sacuvam pare....i da skupim jos malo,i onda da kupim nesto,do tada cu vec videti sta.......posto sam ja jos pocetnik(skoro god dana sviram),ne treba mi sad odmah takva glava i ovaj kabinet(srusicu kucu).....i rekli su da ja jos sviram na mom Rolandu,da mu za sada nista ne fali.....pa malo kasnije kad skupim da kupim nesto dobro
.....a treba da izvadim jos malo pasos,pa da odem do inostranstva kolima sa mamom da vidim sta imaju tamo,posto kazu da je jeftinije,......tako da,Marshall ce jos maaaaloo sacekati ...
Cortex wrote:Mladori
Ovi semplovi sto razni momci odradise opako zvuce. Cenis da je bolje od Line6 GuitarPort ili TonePort? Do tell. Ovaj GuitarPort je poceo da mi ide na jetru opako. Sounds like shit.MUzzY wrote: i koristite Studio Devil VGA
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest