Evo me muki, pala casna pionirska, pa da ti napisem kako ja vidim ovo pojacalce

ali imas odma disclaimer da ja sviram manje od dve godine, i da sam pored ovog samo posedovao marsala mg10

ceo zivot sam zaludjenik muzikom i imam brdo drugara muzicara, tako da sam video/probao gomilu opreme, ali opet jedino sa ova dva imam nekog pravog iskustva
Svejedno, pojacalo sam uzeo od dvizl-a sa foruma i to neverovatno brzopleto

nisam tri tona ubo kad sam ga probao kod njega, zvuk koji je izasao je bio 1000x bolji od malog marsala, i drugar koga sam vodio kao strucnog savetnika mi je rekao - ti si ga kupio pre nego sto sam i uspeo da ga probam

Tako da sam mogao da se *****, jer inace cesto donosim impulsivne odluke.
Srecom nisam, i ovo mi je najbolja kupovina. I dalje imam skvajera, i to svima voljeni bulet

specifikacije si sigurno vec video tako da to nema potrebe da pisem opsirno, dva kanala clean/od (footswitchable i sa zajednickim eq kontrolama), boost (footswitchable), reverb, effects loop i nema stand by prekidac (jel moze ovaj prekidac da se ugradi?).
Moj komad je tweed i ako nista drugo izgleda mega sexy

posto je bio haos u kuci, krecenje i cuda, i pojacalo i pedale mi nisu povezane, tako da pre nego krenem da pisem o zvuku, necu napamet nego cu sad sve lepo da prikacim pa onda.
Ok, cim sam ukljucio, shvatio sam opet zasto ga toliko volim - clean na neck magnetu je jednostavno prelep

pun, kremast, savrsen

ne zaboravi da je skvajerche u pitanju, ali jednostavno pojacalo izvlaci stvar. E na netu sam nasao da se zamenom zvucnika i lampi moze jos vise izvuci, ali ja o tome stvarno ne mogu da sudim, jer nit sam ih menjao nit se razumem u to. Ja eq drzim optrilike bass i treble na 12 sati, i mid recimo na 1-2 sata. Kada potpuno zavrnem bass i treble, i ostavim samo mid zvuk je i dalje divan, ali kad dodas druga dva zvuk dobije taj krem i muda
Na drajvu se jako lepo ponasa, ja koristim marsalovog guvnor-a, ds-1 i od sa pojacala. Guvnor mi daje marsalovski zvuk kad treba, a ds koristim da bojim od sa pojacala (dok nekad u buducnosti ne padne ts). Naravno kao i sa svakim pojacalom, mozes svasta da izvuces iz njega ako se igras podesavanjima. Sa recimo overdrivom na pola, i ukljucenim boostom, dobijas neki vintage overdrive ala zz top, a sa druge strane podnosi i tesku distorzije ako ti je do neke metalcuge.
Ja licno najvise volim taj clean, sa reverbom na 6-7 (sve kontrole idu do 12), na neck magnetu, svaki put mi bude sve draze kad cujem to

takodje kad ukljucis boost na cleanu, isprlja ga malo, ali ako malo zavrnes volume pot na gitari, opet ga iscisti...
Bem li ga, ja ovako bacam nasumicne misli kako mi nesto padne na pamet, ili kako nesto krenem da sviram, jbg nisam ja iskusan toliko...
Inace dovoljno je glasno za neke manje svirke (za vece ne znam) iako nisam ja na njemu svirao, jednom sam ga zajmio drugaru, a mislim da je i dvizl 1-2 svirke na njemu odradio. Sa druge strane mozes i kuci da ga garis i da vezbas, mada naravno neces moci post gain da odvrces da "podgrejes" laNpe

neki tvrde da po kuci sviraju lampase od 50+W na 12 sati i jace, ali ja mislim da je to malo preterano, osim ako ne zivis u kuci bez komsija u blizoj okolini. Kao sto rekoh sve ide do 12, a ja u kuci drzim volume oko dvojke... Oko trojke kada sam sam u stanu

na preko 12 sati, mislim da bi komsije pocele d se ukopavaju sa strateskim naoruzanjem.
Toliko od mene za sada, svasta sam napisao, a opet sve nekako zbrda zdola, pa nadam se da sam bio od bar neke pomoci

i na kraju - go for it, osim ako bas nisi zakleti ljubitelj marsala ili fender zvuka. Mislim da ovde dobijas pojacalo koje moze prici jako blizu zvuku ova dva, ali da ima svoj neki smek koji je mene skroz kupio. Znaci volim ga zato sto je pivi a ne zato sto moze da izvuce fender zvuk
P.S. Juce kupih footswitch za njega, gewa, stereo i ne radi iz nekog razloga :/ idem danas da ga menjam ako je neispravan, ali ako nije, jel moguce da ovo bude do pojacala?