Probao sam 12ax7 lampe iz bassmana i nije pomoglo.
Izgleda da nisu lampe u predpojacalu.
PC mikrofon.Stanko wrote:Totalni off, ali kako si snimao ovo?ja nesto planiram da pokusam da snimam sa pojacala, da ne stekam u komp, pa da priupitam
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
PC mikrofon.Stanko wrote:Totalni off, ali kako si snimao ovo?ja nesto planiram da pokusam da snimam sa pojacala, da ne stekam u komp, pa da priupitam
Samo se bi zajebavajte.sinisake wrote:E, da si Pivija uzeo...guv'nor wrote:Taj rad, već bi odavno znao šta je.sinisake wrote: E, da si Pivija uzeo...(samo bi ti zveckale lampe)
(samo bi ti zveckale lampe)
Izgleda da nisu..Funkomat wrote:Izmesao lampe i nije pomoglo.
a izlazne lampe?? probao da ih zameniš?Funkomat wrote:Izmesao lampe i nije pomoglo.
Keith Richards metalac? Jeff Beck metalac? Santana metalac? Greatful Dead metalci? Andy Timmons metalac? Prince se slazem da je metalac...Dzizz.Funkomat wrote: Pa ***** mu mater i ja sam odmah na laNpe pomislio ali ako pocinju da crkavaju posle nedelju dana sviranja odlazim u metalce. Fendere bacam u смеће i kupujem dzeksone, mesa bugije i ostala sranja.
Sta jos predlazes da probam? Stavio sam ga i na krevet sa volume na toliko malo da se jedva cuje kako bih sto vise minimalizovao vibracije ali zuji isto koliko i kad je otpanjen...Dersu Uzala wrote:I dalje mislim da je mehanicka neka ocsilacija, pici dalje. Btw, nisam pratio, jesi probo drugi zvucnik? Jel ima to external speaker output?
Nemam pojma ali mi zvuci kao mehanicka vibracija negde u pojacalu. Nosi kod Pece.Funkomat wrote:Sta jos predlazes da probam? Stavio sam ga i na krevet sa volume na toliko malo da se jedva cuje kako bih sto vise minimalizovao vibracije ali zuji isto koliko i kad je otpanjen...Dersu Uzala wrote:I dalje mislim da je mehanicka neka ocsilacija, pici dalje. Btw, nisam pratio, jesi probo drugi zvucnik? Jel ima to external speaker output?
Nema externi ali sam izvukao njegov zvucnik iz pojacala i ustekao svoj 2x12 kabinet.
Pa nije problem da reklamiram ali cu ga prvo odneti kod Pece da on pogleda, sredi ako nije neki veci problem a ako jeste, idem u mitros da trazim pare nazad.xspaceman wrote:ma reklamiraj ti to lepo i gotova priča....
Pa to...Dersu Uzala wrote:Nemam pojma ali mi zvuci kao mehanicka vibracija negde u pojacalu. Nosi kod Pece.Funkomat wrote:Sta jos predlazes da probam? Stavio sam ga i na krevet sa volume na toliko malo da se jedva cuje kako bih sto vise minimalizovao vibracije ali zuji isto koliko i kad je otpanjen...Dersu Uzala wrote:I dalje mislim da je mehanicka neka ocsilacija, pici dalje. Btw, nisam pratio, jesi probo drugi zvucnik? Jel ima to external speaker output?
Nema externi ali sam izvukao njegov zvucnik iz pojacala i ustekao svoj 2x12 kabinet.
Funkomat wrote: Pa ***** mu mater i ja sam odmah na laNpe pomislio ali ako pocinju da crkavaju posle nedelju dana sviranja odlazim u metalce. Fendere bacam u смеће i kupujem dzeksone, mesa bugije i ostala sranja.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest