Mini Fuzz Face poll
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Mini Fuzz Face poll
pitanje koje treba sebi da postavis je ne koji da uzmem ,nego da li mi treba sesnaesti fuzz u kolekciji. 

- whosyourdaddy
ne znam nesto sam u poslednje vreme odusevljen MXR-om. 

Postavljeno pre pokretanja teme.majtimika wrote:pitanje koje treba sebi da postavis je ne koji da uzmem ,nego da li mi treba sesnaesti fuzz u kolekciji.

@whosyourdaddy,
Ona crvena iz prvog posta ima samo kućište i potove od Dunlopa.

@Rax, Funkomat, Sl0e, Rocket,
Hvala, biće čupavo, AnalogMan je, kao što ste već rekli, the thang i mojo do krova, a JHFF sam imao prilike da probam i stvarno dobro radi...

Kupi oba i prodaj meni onaj koji ti se manje svidja.guv'nor wrote:Hvala, biće čupavo, AnalogMan je, kao što ste već rekli, the thang i mojo do krova, a JHFF sam imao prilike da probam i stvarno dobro radi...

- DrGreenthumb
- MF veteran
Najbolja ideja do sadFunkomat wrote:Kupi oba i prodaj meni onaj koji ti se manje svidja.guv'nor wrote:Hvala, biće čupavo, AnalogMan je, kao što ste već rekli, the thang i mojo do krova, a JHFF sam imao prilike da probam i stvarno dobro radi...

Thinking outside the box, svidja mi se!

- Guitar_thrill
- MF veteran
stavio bih plus jedan, ali sam dao pre dva dana za pauka 9000, tako da nista od fuzza jedno duze vreme, za meneFunkomat wrote:Kupi oba i prodaj meni onaj koji ti se manje svidja.guv'nor wrote:Hvala, biće čupavo, AnalogMan je, kao što ste već rekli, the thang i mojo do krova, a JHFF sam imao prilike da probam i stvarno dobro radi...

da si lepo parkirao,
sad bi fuzz svirao.
sad bi fuzz svirao.
prodaj skvajer-kupi fuz! 

E jbgaGuitar_thrill wrote:stavio bih plus jedan, ali sam dao pre dva dana za pauka 9000, tako da nista od fuzza jedno duze vreme, za mene

Nego, interesantan preokret stvari (bar za mene). Stiglo pisamce od radnje gde stoji Dunlop FF w/ Analogman Mod:
Što bi značilo, udario junak na junaka, BC108 vs BC108!It is the BC-108 mod and looks like it was done in 2007.

Šta Majk kaže o Trippsovom dizajnu FazFejsa:
A s'obzirom™ na:How do these compare to our BC108 Sunface?
The circuits are basically the same but the tuning is a little different. These seem to have lower gain transistors so they are not as fuzzy as the sunface. The BC108 sunface is also brighter. This Fuzz Face sounds really nice, quite warm for silicon and gets pretty clean too without getting brittle. It's a fine pedal if you want an original looking silicon Fuzz Face that sounds great.
(Tek ga na 2:40 namesti na otprilike isto - mislim na potove, da je spustio još samo malo Mids na Fultonu, to bi bilo to...)
Sunface BC108 je previše sličan Fultonu, tako da... Izgleda da će sl0e da pobedi

Sta god radio, ne diraj mi onaj jedan jedini primerak iz mitrosa, pikiram ga vec neko vreme, a fali mi dve hiljadeguv'nor wrote:Izgleda da će sl0e da pobedi, videćemo.

Trka je počela 

Gentlemen, start yo' engines!
Viđ' ovu dvojicu što bi da vide krv.

Iskreno, malo me smorilo i ohladilo to što onaj Analogman nije bio neki low hfe Ge fuzz...

Bez brige, neću ga dirati, nabavio sam šta mi je trebalo, ovo je samo drugačiji ukus moje omiljene pedale, a to uvek može da sačeka.sl0e wrote:Sta god radio, ne diraj mi onaj jedan jedini primerak iz mitrosa, pikiram ga vec neko vreme, a fali mi dve hiljade![]()
![]()

Iskreno, malo me smorilo i ohladilo to što onaj Analogman nije bio neki low hfe Ge fuzz...